Orhan Sümer: İthal adayımız olmayacak
Manşet Haber 2.12.2013 01:34:09 0

Orhan Sümer: İthal adayımız olmayacak

Orhan Sümer: İthal adayımız olmayacak

orhan_sumer_kadin_kahvalti CHP Yüreğir Kadın Kolları tarafından düzenlenen kaynaşma kahvaltısına katılan İl Başkanı Orhan Sümer, İlçe Başkanı Turgut Üstün ve Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Seher Irk, yaptıkları konuşmalarda 'İthal aday” istemediklerine vurgu yaptılar.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Irk ve yöneticileri tarafından Özden Cafe’de kaynaşma kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya İl Başkanı Orhan Sümer, İlçe Başkanı Turgut Üstün, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Soner Çetin, Akif Akay, Rukiye Cinkılıç, Arif Sezer, Yüreğir Belediye Başkan aday adayı Mekin Şahin, Orhan Bayram, İsmet Yüksel, eski Milletvekili adayı Müzeyyen Şevkin, eski milletvekili Gaye Erbatur, meclis üyesi aday adayları, Çukurova Kadın Kolları Başkanı Ziyneti Emre, Sarıçam Kadın Kolları Başkanı Emine Ünal, Seyhan Kadın Kolları Başkanı Nevin Biçer ve çok kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

CHP Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Seher Irk yaptığı konuşmada, yaklaşan yerel seçimlerde partilerinden aday adayı olmuş kişiler tarafından seçilecek bir kişinin belediye başkan adayı yapılmasını ve partilerine dışarıdan bir kişinin getirilmemesi gerektiğini söyledi.

CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün ise partilerinin belediye başkan adayları konusunda çok şanslı bir parti olduğunu ve aday adayı olmuş partililerden aday yapılması gerektiğini belirterek, “ Biz partimizde aday adayı olmuş arkadaşlar arasından bir kişinin aday yapılmasından yanayız. Dışarıdan bir kişinin partimizde aday yapılması onur kırıcı bir durumdur. Aday adayı olmuş partililerimiz dışarıdan gelecek bir kişiden daha iyidir. Partililerimizden birinin aday gösterilmesiyle biz tüm belediyeleri alırız. Yani kısacası ithal aday istemiyoruz.”

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer de, Adana da son günlerde CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı konusunda spekülasyonlar yapıldığını ifade ederek şöyle konuştu.

“Önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Başkan adaylarımız partinin üyesi ve adaylık müracaatını yapan partililerimiz içerisinden olacaktır. Dışarıdan partili olmayan, parti dışından adayımız kesinlikle olmayacaktır.”

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.3° / 22.7°