OTOBÜS DURAĞI MEZBELELİK
Manşet Haber 10.09.2023 23:10:20 0

OTOBÜS DURAĞI MEZBELELİK

OTOBÜS DURAĞI MEZBELELİK






Dörtyol Ağzı İnönü Parkının önü Adana’nın en kalabalık merkezi yerlerinden biridir. Günde binlerce araç on binlerce kişi buradan geçiş yapar.   Geçtiğimiz hafta işlerim nedeniyle Adana’da idim. İnönü Parkı önündeki otobüs bekleme Salonun içine girdiğimde, gördüğüm manzara karşısında bir vatandaş ve gazeteci olarak şok oldum.





Hayriye  Eroğlu Adana’da Dörtyolağzı otobüs durağı haberini Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi’nde “Vatandaş Eleştiriyor, yetkililer duyarsız”  ve “ Dörtyolağzı Otobüs durağı mezbelelik halde” başlığı ile otobüs durağının durumunu yansıtan fotoğraf ile okurlarına duyurdu. Haber şöyle: “Fotoğrafta da görüleceği gibi, salonun içi mezbelelik bir halde idi. Tek kliması da yetersiz bir şekilde çalışıyordu. O da yetmiyormuş gibi, bir sokak köpeği de burasını kendisine mekan etmiş, uzanmış sere serpe yatıyordu. Kokudan ve pislikten içerisine girilemeyecek bir halde olmasına rağmen, sıcaktan kaçan üç yolcu mecburen burada  araç bekliyorlardı. Gördüklerinden ve ilgisizlikten dolayı da, Büyükşehir Belediyesini ve Başkanı Zeydan Karalar’ı haklı olarak eleştiriyorlardı.  





Ancak, bu olumsuzluğun tek muhatabı Başkan Zeydan Karlar değildir. Büyükşehre bağlı Ulaşım Dairesi, Belediye Temizlik Müdürlüğünün duyarsız davranışlarının faturası ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a kesilmeye devam ediliyor. Otobüs durağının bu içler acısı halini, bir ay önce yine sütunlarımıza taşımıştık. Ama gördük ki değişen bir şey olmamış. Yolumuz tekrar Adana’ya düştüğünde, bu haberimizin takipçisi olmayı sürdüreceğiz. “ 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°