Tarih: 08.11.2015 10:47

Özçelik, İŞKAD’da Güven Tazeledi

Facebook Twitter Linked-in

Adana İşkadınları Derneği (İŞKAD) genel kurulu yapıldı Başkanlığa Belgin Özçelik seçildi.

iskad_genel_kurul2015 Seyhan Otel’de divan başkanlığını Türkan Cerrahoğlu’nun yaptığı genel kurula CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, TÜSiAD Başkanı Cansen Başaran Symes, TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu, TÜRKONFED Başkan yardımcısı Ali Avcı, TÜRKONFED Yönetim kurulu üyeleri Gülümsün Adalı ve Faruk Ekinci, Mersin Gişkad Başkanı Müge Sungur Enön, TURAB genel sekreteri Canan Sunay ve TÜRKONFED Yüksek İstişare Başkanı Süleyman Onatça, TOBB KGK Akdeniz Bölge Başkanı Rana Dal katıldı.

belgin_ozcelikTek liste ile gidilen seçimde tüm üyelerin oyunu alan Belgin Özçelik Başkan seçilirken yönetim kurlunda Huriye Yamanyılmaz, Süheyla Gergin, Berman Mantı, Nilgün Ekmekçi, Selma Altınsüzen ve Ayşe Aslan yer aldı.

“PROJELER SES GETİRECEK”

İŞKAN Başkanlığına seçilen  Belgin Özçelik, genel kuruldan bu onuru almanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Özçelik, “Derneği 1999 yılından bu yana bu günlere getiren eski başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum, bu bayrağı daha da yükseklere taşımak için çalışacağız. Ben bu seçim için çalışmaya başladığımda gözlerim yaşardı ve gurur duydum. Hepinize bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Adana’nın ismini İŞKAD ile birlikte Türkiye’ye duyuracağız. Yapacağımız ve hazırladığımız projeler ses getirecek” şeklinde konuştu.

 

 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —