ÖZGÜR ÖZEL’DEN ARKADAŞI BULUT
Manşet Haber 18.11.2023 02:02:30 0

ÖZGÜR ÖZEL’DEN ARKADAŞI BULUT'A ÖVGÜ

ÖZGÜR ÖZEL’DEN ARKADAŞI BULUT'A ÖVGÜ

 

 

CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de 'İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah' programında Türk Eczacılar Birliği’nden bu yana birlikte görev yaptığı Adana Milletvekili, Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’u övdü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi'nde Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirdiği arkadaşı Adana Milletvekili Burhanettin Bulut hakkında açıklamalarda bulundu. Bulut'tan övgü dolu sözlerle bahseden Özel, Burhanettin Bulut'un Halkla ilişkileri ve kurumsal ilişkileri çok yüksek olan bir insan olduğunu söyledi.

'ÜSLUBU YUMUŞAK TAVRI ÇOK NET '

Özgür Özel yaptığı konuşmada, 'Burhanettin Bulut’un özelliği şudur; insan ilişkilerinde çok başarılı, sıcakkanlı, analitik düşünen ve teknik çalışmaya çok yatkın. O Adana Eczacı Odası Başkanı’yken ben Manisa Eczacılar Odası Başkanı’ydım. Projeler bazında bir birbiriyle yarışan 2 odaydık. Doğruya doğru diyen, yanlışa yanlış diyen, hataları kırmadan, karşısındaki uyararak düzeltebilen, üslubu yumuşak tavrı çok net bir insandır. Benim kurumsal ilişkiler, halkla ilişkiler ve basın ilişkileri konusunda kendisine güvendiğim bir isim. Gazetecilikten ziyade halkla ilişkiler ve kurumsal ilişkiler çok deneyimli' şeklinde konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°