Parkları Çocuklara Emanet Etti
Manşet Haber 8.12.2014 01:14:25 0

Parkları Çocuklara Emanet Etti

Parkları Çocuklara Emanet Etti

sonercetin_park (1)Adana’da hayırsever işadamı Mithat Topal’ın katkılarıyla yapılan Çukurova Belediyesi Nermin Topal Çocuk Parkı’nın açılışı Türkiye’de bir ilk’e sahne oldu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Topal ailesine sağladığı katkı için teşekkür etti. Yanına çocukları alarak konuşan Soner Çetin, “Sekiz ayda 7 park ve 1 de spor tesisi yaptık. Ceğiz, cağız dönemi bitti, yaptık, yapıyoruz dönemi başladı” dedi.

Çocuklara seslenen CHP’li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Şimdi sizden 10 maddeden oluşan bir sözleşmeyi imzalamanızı istiyorum” dedi. ‘Yeşili Korumak Herkesin Görevi’ başlıklı 10 maddeden oluşan sözleşmenin maddelerini teker teker okuyan Çetin, “Karşılıklı olarak imzalarımızı atacağız. Parkların, çevrenin, bitkilerin, çimenin, ağaçların ve fidanların korunması için birlikte el ele çalışacağız. Yapmak bizden, bakmak sizden” diye konuştu.sonercetin_park (2)

Türkiye’de ilk kez çocuklarla Parkları Koruma Sözleşmesi imzalayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’daki yeşil alan miktarını her geçen gün artırmaya çalıştıklarını anlatırken “İnsanlar yere çöp mü atıyor, uyarın. Parklardaki bitkiler susuz ve gübresiz mi kaldı, hemen Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzü arayın. Kitap, dergi veya gazete okurken yüksek ses sizi rahatsız mı ediyor; hemen güvenlik görevlimize haber verin. Sonuç alamazsanız beni arayın” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.9° / 20.4°