Tarih: 04.09.2023 16:09

RAMAZAN ATİKASLAN CHP SEYHAN İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in






RAMAZAN ATİKASLAN CHP SEYHAN İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ





CHP Adana’da, en büyük ilçede kongresini tamamladı. Delege seçimleri öncesi atama ile bu göreve getirilen İl Disiplin Kurulu Başkanı Ramazan Atikaslan bu kez seçimle İl Başkanlığı koltuğuna oturdu.





Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, görevden alma ve atama ile ilçe başkan ve yöneticilerinin belirlenmesinden etkili olduğu Seyhan İlçe Başkanlığı için 2 isim ön plana çıkmasına rağmen Ramazan Atikaslan bu kez seçimle CHP Seyhan İlçe Başkanı oldu. Hüseyin Orhan ile Avukat Berfu Salıcı’nın CHP Seyhan İlçe Başkanlığı için adı geçmesine rağmen, her iki ismin de başkanlık görevini kabul etmediği kulislerde konuşuluyor. Hüseyin Orhan ile Av. Berfu Salıcı’nın Mart 2024’te Belediye Başkan Adaylığı için ilçe yönetiminde görev almak istemedikleri de ifade ediliyor.









Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde İl Başkan Yardımcısı Halit Atik’in divan Başkanlığını yaptığı CHP Seyhan İlçe Başkanlığı seçimlerine tek liste ile gidildi. Milletvekili, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ile ilçe başkanlarının da katıldığı kongrede Ramazan Atikaslan CHP İlçe Başkanlığına seçildi. CHP Seyhan İlçe Yönetiminde, “Levent Onatça, Hasan Basri Bal, Cansu Beyazgülkökü,  Gizem Çakmakoğlu,  Mehmet Doğan,  Taylan Düzgüner, Sezer Can Girici,  Yaşar Özgür Hakverdi, Alicam Okov,  Lütfi Özel,  Mehtap Özgül,  Ayşenur Sarı, Süleyman Sözügeçer,  Erkan Şahin, Mehmet Şirin, Yüksel Toprak, Sedat Türkeri, Remzi Zühre” isimler yer aldı.









CHP Seyhan İlçe kongresinde il delegesi seçilen isimler :









Orjinal Habere Git
— HABER SONU —