REKORTMEN ATLET BAŞKANLIĞA ADAY
SPOR 9.09.2024 18:40:00 0

REKORTMEN ATLET BAŞKANLIĞA ADAY

Akademik kariyer de yapan Ceyhanlı milli atlet Serap Aktaş, Federasyon Başkanlığı için destek bekliyor

Ceyhanlı milli atlet Serap Aktaş, Atletizm Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Uzun yıllar Türk Atletizmine sporcu, koordinatör, organizatör, eğitimci olarak hizmet etmiş, ilkleri başarmış şampiyon ve rekortmen milli atlet Serap Aktaş; aynı zamanda doktorasını tamamlamış bir akademisyen olarak, Atletizm Federasyonunun kuruluşunun 102. yılında, 31 Ekim 2024 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Aktaş, “Atletizm tarihimizde kadın aday olarak bütün varlığımla, bilgimle, tecrübelerimle, eğitimimle Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı’na adaylığımı büyük bir onur ve heyecanla açıklıyorum” dedi.

“DESTEK BEKLİYORUM”

Ceyhanlı milli atlet Aktaş; spor ve iş kariyeri boyunca elde ettiği tecrübeler, akademik bilgi birikimi ve başarılarıyla, Ben” değil “Biz” olarak gerçek ve tutarlı projelerle Türkiye genelinde Atletizmi geliştirmek ve yaygınlaştırmak istediğini ifade etti.

Aktaş, “Atletizm tarihimizi ve değerlerimizi korumak, genç sporcularımıza ilham vermek, ülkemizi uluslararası arenada daha güçlü bir şekilde temsil etmek ve başarılarımızı en üst düzeye çıkarmak, sporcularımızı ve antrenörlerimizi korumak, gelişimlerini sağlamak ve sürdürülebilirliklerini devam ettirmek, tesis sorunlarımızı çözmek, camiamızı bir araya getirmek, bütünlüğümüzü sağlamak ve ekibimle bir fark yaratmak için özellikle adalet, cesaret, dürüstlük, şeffaflık, hesap verilebilirlik ve tarafsızlık adına Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığına adayım. Türkiye’nin dört bir yanındaki genç yeteneklerin önünü açacak, Atletizme olan ilgiyi artıracak güncel projelerle, Atletizm camiamıza yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyorum. Türk Atletizmini daha ileriye taşımak için çıktığım bu yolda, siz değerli Atletizm severlerin ve camiamızın desteğini bekliyorum” diye konuştu.

 

 


Anahtar Kelimeler: REKORTMEN ATLET BAŞKANLIĞA

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°