RUHSATLARINI ALARAK CÜBBE GİYME HAYALİNE KAVUŞTULAR

19.08.2023 22:57:53

RUHSATLARINI ALARAK CÜBBE GİYME HAYALİNE KAVUŞTULAR






Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Stajyer Avukatlar İbrahim Malgir, Kübra Nur Aslan, Çağatay Balcılar, Mine Köse, Begüm Özge Özdemir, Eda Gül Yanaloğlu, Mehmet Büyükkardeş, Eda Yalçın, Hüseyin Çağlar Şahin, Çetin Bişgin, Ömer Yıldız ve Recep Yıldız avukatlık ruhsatlarını alarak cübbe giyme hayaline kavuştular.









Törene Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Av. İlker Güzel, Av. Neval Yurtdaş, Av.Nevzat Elçi, Av.Timur Ortatepe, avukatlar, aileler ve ruhsat alacak avukatların staj yaptıkları büro avukatları katıldı.









Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, “Ülkemizde hak aramak zor bir iş. Ruhsat alacak meslektaşlarımın hukukun üstünlüğü ve adaletin tesisi için mücadele edeceklerine yürekten inanıyorum.  Adana Barosu olarak, çıkmış oldukları bu yolda kendilerinin her daim yanlarında yer alacağız. Kendilerine başarılı ve heyecanlarının hiç solmadığı bir meslek yaşamı diliyorum. Aramıza hoş geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.




1

YÜREĞİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ LGS HAZIRLIK KURSLARI BAŞLADI

2

KARALAR’DAN ÖĞRENCİYE ULAŞIMDA DESTEK

3

HAKKI”NIN TÜRKİYE PRÖMİYERİ; 27 EYLÜL’DE ALTIN KOZA FESTİVALİNDE

4

ATATÜRK PARKI’NDA BENDİR SESLERİ

5

"HASAT SÜRERKEN YİNE İTHALATA GİRİŞTİLER"