SABANCI SÖZÜNDE DURDU OKULUN TEMELİ ATILDI

21.11.2016 01:23:46

SABANCI SÖZÜNDE DURDU OKULUN TEMELİ ATILDI

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı Adana’nın Tufanbeyli İlçesinde meslek Lisesi yaptırılması ile ilgili nisan ayında verdiği sözünde durdu. Sabancı Vakfı tarafından yaptırılan Enerjisa Tufanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temeli atıldı.
Temel atma törenine Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu, Saimbeyli Kaymakamı Seda Başoğlu, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yaylacı, Garnizon Komutanı Yasin Mertcan, Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Mehmet Göçmen, Enerjisa CEO’su Kıvanç Zaimler, Sabancı Vakfı Yöneticisi Can Resuloğlu,Tufanbeyli Termik Santral yöneticileri Mehmet Sakaryalı, Selçuk Erkek, M. Ali Temel, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kamu kurum kuruluşlarının amir ve memurları, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. sabanci.tufanbeyli.okul (1)
12 DERSLİKLİ
34 bin 369 metrekare arsa üzerine temeli atılan lisede 12 derslik bulunuyor. Tufanbeyli İlçesi’nin yanı sıra bölgenin de ilk tek meslek lisesi olacak okulda, metal, elektrik-elektronik teknolojisi alanında atölyeler de yer alıyor.
Geçtiğimiz nisan ayında hizmete giren linyit santralinin açılışında Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, ya dosya sunarak ilçeye sosyal yatırımlar da yapmalarını talep etmişti. Başkan Sabancı da, santralin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın huzurunda ilçeye okul ve spor kompleksi gibi sosyal sorumluluk ve sosyal kalkınma projelerini hayata geçireceklerinin sözünü vermişti.sabanci.tufanbeyli.okul



1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!