“ŞAKİRPAŞA HAVALİMANI’NI KAPATTIRMAYACAĞIZ”
SİYASET 13.06.2024 10:46:00 0

“ŞAKİRPAŞA HAVALİMANI’NI KAPATTIRMAYACAĞIZ”

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Şakirpaşa Havalimanı’nı gözden çıkaranları Adanalıların da gözden çıkaracağını söyledi.

Mecliste yanlıştan dönülmesi için çağrı yapan Dr. Şevkin, tarım ve sanayinin beşiği Adana'nın dış dünyaya açılan önemli unsuru Şakirpaşa Havalimanının bu iktidar tarafından kapatılmak istendiğine dikkat çekti.

Adana Havalimanı'nı kapattırmayacaklarını söyleyen Şevkin, “Türkiye'de kâr eden 9 havalimanından biri olan, geçtiğimiz yılı yüksek kârlılık oranıyla kapatan, depremde de lojistik bir üs olarak çalışan Şakirpaşa Havalimanı'nı gözden çıkaranları Adanalılar da gözden çıkaracaktır; bunun belirgin örneğini de zaten yerel seçimlerde gördük” dedi.

 “Gelin, bu yanlıştan dönün” çağrısı yapan CHP’li Müzeyyen Şevkin, “Genişlemeye, revizyona müsait, stratejik olarak dünyanın en önemli havalimanlarından biri olan Adana Şakirpaşa Havalimanı'nı çağdaş bir yapıya kavuşturun. Böylelikle hem sözünüzü tutmuş olursunuz hem de uçak uçmayan, yolcusu olmayan yeni havalimanlarına halkın parasını ödemek yerine Türkiye'nin bu değerini korumuş olursunuz” ifadelerini kullandı.


YAZARLAR

37.2° / 23.9°