Şakirpaşa’da Halkın Arasında
Manşet Haber 16.06.2014 23:32:39 0

Şakirpaşa’da Halkın Arasında

Şakirpaşa’da Halkın Arasında

zeydan_sakirpasa_semt1Şakirpaşa ve Uçak mahallerinde incelemelerde bulunan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, vatandaşların belediye ile ilgili her probleminde yanlarında olduklarını ve çekinmeden gece gündüz telefonla arayabileceklerini söyledi.'Her zaman halktan yanayız'dedi.

Şakirpaşa Mahallesi'ndeki kapalı semt pazarına giden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar vatandaşlar ve pazar esnafı ile görüştü .Karalar'ın vatandaşları ziyaretine başkan yardımcıları Aydın Uslupehlivan ve Kadir Özdemir ile birlikte bazı müdürde eşlik etti. Zeydan Karalar'ın halkın arasında olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten vatandaşlar her seçim dönemi adayları gördüklerini ancak başkan olduktan sonra göremediklerini belirterek Karalar'ın bir ilki gerçekleştirdiğini söyledi.zeydan_sakirpasa_semt_pazari

Şakirpaşa Mahallesi'ndeki incelemelerinin ardından Uçak Mahallesi'ne geçen Başkan Zeydan Karalar burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Sorunları dinleyen Başkan Karalar, bu sorunların acil olanı hemen diğerlerini ise zamanla çözeceklerini söyledi.  Karalar, 'Biz seçim döneminde buraya geldik ve seçilirsek halktan kopmayacağımızı söylemiştik. Şimdi burada yanınızdayım. Ben sizlerin sorunlarını biliyorum ve bunları biran önce çözeceğiz. Gördüğünüz gibi buraya başkan yardımcılarımız Aydın Uslupehlivan ve Kadir Özdemir ile birlikte müdürlerimizi getirdik. Bizler sizlerin sorunlarını çözmek için göreve geldik.  Bu anlamda sorunu olan, sıkıntısı olan, belediyecilik hizmetleri açısından ihtiyacı olan her vatandaş gece gündüz demeden bizlere telefon açabilir' ifadelerini kullandı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°