Şampiyon Milli Tenisçi İpek Soylu’dan Büyük’e

19.09.2014 13:43:50

Şampiyon Milli Tenisçi İpek Soylu’dan Büyük’e

vali_soyluABD Açık Tenis Turnuvası'nda genç çift bayanlarda partneri Jil Belen Teichmann ile şampiyon olan Adanalı Milli Tenisçi İpek Soylu, Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti.

Vali Mustafa Büyük, makamında gerçekleşen ve şampiyon tenisçi İpek Soylu'nun annesi Serpil ve babası Sermet'in de hazır bulunduğu ziyarette yaptığı konuşmada, Milli Tenisçi Şampiyon İpek Soylu'nun başarısının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Şampiyon tenisçi Soylu'nun gelecek vaat ettiğini vurgulayan Vali Büyük, 'İpek Soylu'nun başarısı sadece Adana'yı değil, Türkiye'yi sevince boğdu. Hepimiz için büyük mutluluk kaynağı oldu. Bu alandaki başarılar, yeni derecelerin gelmesine de neden olur' dedi.vali_soylu_tenis

Türkiye zenginleştikçe sporda da bu tür başarıların arttığına dikkati çeken Vali Büyük, 'Çok mutlu oldum, tebrik ediyorum. İnşallah yeni başarıları hep beraber takip ederiz. Bunun mutluluğunu ülke olarak paylaşırız. Adana için de çok gurur verici bir başarı. Sadece belirli sporlarda öne çıkan çalışmalar yeterli değil. Şimdiye kadar fazla başarı gösteremediğimiz bir alanda da böyle bir başarı bizi ayrıca mutlu etti. Sporcumuzu tebrik ediyorum. İnşallah bu mutluluğu sık sık bize yaşatacak' diye konuştu.

Milli Tenisçi İpek Soylu ise, ABD Açık Tenis Turnuvası'nda şampiyonluk yaşamanın her zaman hedefleri arasında yer aldığını anlatarak, 'Ana hedefim, teklerde şampiyon olmaktı ancak çiftlerde şampiyon olarak Türkiye'de bir ilki başarmak güzeldi. Başta Valimiz olmak üzere ilgi ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.

Ziyaret sonunda Vali Büyük, şampiyon tenisçi Soylu'ya çeşitli hediyeler verirken, İpek Soylu da, Vali Mustafa Büyük'e raket ve tablo hediye etti.



1

Erdoğan VAROL Yazdı/ ADANA’dan!

2

YÖK'TEN Ç.Ü’NE "ENGELSİZ ÜNİVERSİTE" ÖDÜLÜ

3

“SICAK HAVA TARIMDA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ CİDDİ MANADA TEHDİT ETTİ”

4

ÇUKUROVA BELEDİYESİ MARATONDAN 4 KUPA İLE DÖNDÜ

5

BULUT SANSÜRÜN BAHANESİ: KİŞİLİK HAKLARI