Tarih: 19.02.2015 17:25

Sanayiciler Enerji Verimliliği Derneği Kurdu

Facebook Twitter Linked-in

Adana’da sanayiciler tarafından kurulan “Enerji Verimliliği Derneği” Adana Şubesi’nin açılışının yarın yapılacağı açıklandı.

Derneğin merkezi olarak Adana Sanayi Odası gösterildi. Derneğin açılışı yarın saat 13.30’da Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek.

Kurucu Başkanlığını Sanayı Odası Başkanı Zeki Kıvanç’ın yaptığı Enerji Verimliliği Derneği’nde başkan Vekili  olarak Adnan Ersoy Ulubaş  görev yapıyor. Enerji Verimliliği Derneği Adana Şube Yönetim Kurulu’nda, Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe Başkan Yardımcısı, Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan Sayman, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Mustafa Güneş Genel Sekreter, Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç.Dr. Ahmet Teke ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Enerji Hanım, Enerji Çocuk, Enerji Verimli Ulaşım ve Enerji Verimli Sanayi’den oluşan Enerji Takımı ile Türkiye’nin dört bir yanında etkin projeler gerçekleştirmeyi hedefliyor.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —