SARIÇAM NİYET AKADEMİ AÇILDI
Manşet Haber 15.01.2024 11:01:47 0

SARIÇAM NİYET AKADEMİ AÇILDI

SARIÇAM NİYET AKADEMİ AÇILDI

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınların toplumun her alanında var olması, meslek edinmesi, ekonomik olarak güçlenmesi ve iş dünyasında daha fazla yer almalarını sağlamak amaçlarıyla geliştirdiği Nitelikli İşgücü Yetiştirme Akademisi’nin (NİYET) 8. Şubesi Sarıçam ilçesinde açıldı.

Niyet Akademisi 8. Şubesi, Sarıçam Osmangazi Mahallesi’nde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katıldığı törenle açıldı. Zeydan Karalar sayılarını artırmayı hedeflediği NİYET Akademilerinde; aşçılık, yabancı dil, muhasebe ve bilgisayar dallarında işaret dili, seramik, spor, müzik, okuma yazma, çinicilik, el sanatları, örgü, dokuma, punch, büro yönetimi ve sekreterlik, dünya mutfağı, muhasebe-finansman, düz dikiş makinası branşlarında ağırlıklı olarak kadınların eğitim aldığını ve akademide eğitim alanlara Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika verildiğini söyledi.

Karalar, 8’incisini açtıkları Niyet Akademi sayısını artırmaya kararlı olduklarını söyleyerek, “Kadınlarımız meslek öğrensin, üretsin, para kazansın ve ailesine, çocuklarına destek olsun istiyoruz' dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°