SEÇİMLE BİRLİKTE TANITIM DA ERTELENDİ

24.09.2017 10:29:48

SEÇİMLE BİRLİKTE TANITIM DA ERTELENDİ

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı ve Adana Ticaret Odası’nıın başkan adaylarından Tarkan Kulak’ın, kitap tanıtımı bakanlar kurulu kararı ile tüm oda ve borsa seçimlerinin ertelenmesi ile ileri bir tarihe bırakıldığı açıklandı.
Ticaret Odası Başkan Adayı Tarkan Tulak’ın danışmanları medya kuruluşlarına 25 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da kitap tanıtımı yapılacağı ifade edilerek şu duyuru gönderildi:
“Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Sn. Tarkan Kulak’ın, Adana’nın ticaret ve sosyo/kültürel hayatına ilişkin sorunları ve çözüm önerilerine yönelik düşüncelerini içeren; kalkınma, teknoloji ve markalaşma temalı yazılarından derlediği “Adana İçin Birlikte Kalkınma Yolunda” isimli kitabının lansmanı için düzenlediğimiz yemeğe katılımınızı bekler, saygılarımızı sunarız”
Bakanlar Kurulu tüm oda borsa seçimlerini 6 ay ertelemesinden sonra Tarkan Kulak’ın yapacağı duyurulan kitap tanıtımı da ileri bir tarihe ertelendi. Erteleme yazısı şöyle:
“Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Sn. Tarkan Kulak’ın “Adana İçin Birlikte Kalkınma Yolunda” isimli kitabının lansmanı için 25 Eylül Pazartesi günü düzenleyeceğimiz yemeğimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir. Anlayışınız için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.”



1

ADASO’DA YEŞİL VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM DESTEK PROGRAMLARI KONUŞULDU

2

"ÜRETEN DE, TÜKETEN DE MAĞDUR"

3

KALP VE DAMAR SAĞLIĞINIZ İÇİN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ!

4

“KALP SAĞLIĞI İÇİN HER YAŞTA HAREKET ŞART”

5

SEYHAN’I YÜREĞİR’E BAĞLAYAN YAVUZLAR KÖPRÜSÜ AÇILDI