SENDİKADAN BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR!
Manşet Haber 31.01.2017 23:14:48 0

SENDİKADAN BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR!

SENDİKADAN BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR!

Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Zeki Eker, yazılı açıklamasında içerde birikmiş işçi alacaklarının ödenmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.
Eker, açıklamasında, “Belediye yönetiminin işçi alacaklarına yönelik borçlanma yetkisi istemesi MHP ve CHP Meclis üyelerinin destek vermesinden dolayı her iki partinin grup başkan vekillerine ve meclis üyelerine ve belediyemizin bürokratlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Zeki Eker, belediye işçisinin özveriyle çalışmaya devam edeceğini de ifade ederek, “Belediyemizin ekonomik durumu ortada, kesintiler yüzünden zor zamanlar geçiriyor. Bunların farkındayız, bu zamana kadar Belediyemizin tüm birimlerinde çalışan işçi kardeşlerimiz her zaman olduğu gibi özveriyle çalışmaya devam edecektir.” diye konuştu.
Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Zeki Eker, işçi alacaklarının ödenmesinde taşeron işçilerin de yararlandığını sözlerine ekledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°