Senfoni Orkestrası’nın Türk- Japon Dostluk Konseri

26.03.2016 14:47:07

Senfoni Orkestrası’nın Türk- Japon Dostluk Konseri

Adanalılar Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın Türk- Japon Dostluk Konser’inde muhteşem bir gece yaşadılar.

senfoni_japon_konser (1)Besteci Pınar Köksal’ın çok sesli Türk müziği senfonik eserleri Şef Ender Sakpınar yönetiminde ÇSDO tarafından icra edildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonundaki Türk – Japon Dostluk Konserinde tenor Hakan Aysev ile soprano Feryal Türkoğlu’nun seslendirdiği çok sesli Türk Sanat Müziği eserleri büyük beğeni topladı. Ayrıca Japon koto sanatçısı Atsuko Suetomi ile kanun üstadı Göksel Baktagir’le birlikte icra ettikleri eserler de beğenildi.senfoni_japon_konser (2)

Şef Ender Sakpınar yönetimindeki Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın konseri bir kez daha Adanalılarla Ankara, İstanbul’dan ve Mersinden gelen müzikseverleri buluşturdu. Konsere aileler, gençler büyük ilgi gösterdi. Çok sesli müzik şöleninde gençler Pınar Köksal’dan imza aldılar.



1

SASA’NIN SAHİBİ ERDEMOĞLU 20. SIRADA

2

ADANA DOST OYUNCULARIN ACI GÜNÜ

3

GÜVENLİ YAPI, GÜVENLİ YAŞAM ISRARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

4

Düzgün COŞKUN Yazdı/ DİKEY PROJELER HIZ KESMİYOR

5

YILMAZ GÜNEY VE AHMET KAYA’NIN MEZARLARINA ZİYARET