“SENİ UNUTMAYACAĞIZ”
Manşet Haber 4.06.2024 21:28:00 0

“SENİ UNUTMAYACAĞIZ”

Silahlı saldırı sonucu makamında öldürülen Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük, İlkay Akkaya konseri ile anıldı.

Görevi başında uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük, İlkay Akkaya Konseri ile anıldı. 

Merkez Park Amfi Tiyatro’daki anma etkinliğine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Samet Güdük’ün ailesi, sevenleri ve Adanalılar katıldı. 

Samet Güdük’ün katledilmesinin sıradan bir cinayet olmadığını ve her yönüyle aydınlatılmasını beklediklerini ifade eden ABB Başkanı Zeydan Karalar, menfur olayla ilgili elde ettikleri yeni bilgileri yetkililere iletmeye devam ettiklerini belirtti. Zeydan Karalar, bu sürecin devam ettiğini fakat henüz bir sonuca ulaşılamadığını,saldırının gerçek nedenleriyle birlikte aydınlatılması için mücadele etmeye devam edeceklerini kaydetti. Karalar, “Samet gibi insanların yeri doldurulamaz. Yaptığı her işte başarılı oldu ve onunla ilgili güzel planlarımız vardı fakat böyle menfur bir cinayete kurban gitti. Bu sıradan bir cinayet değil, tasarlanmış bir saldırıdır. Bu cinayetin aydınlatılmasını bekliyoruz. Samet bizimle birlikte hep yaşayacak ve onun masası hep boş kalacak. Onu unutmak mümkün değil. Bazı insanlar dünyaya gelirler, iz bırakırlar ve giderler. Samet Güdük kardeşimi saygı ve sevgiyle anıyorum” dedi.

Samet Güdük’ün ağabeyi Mehmet Güdük de kardeşinin hayat hikayesini anlattı, “Dostlarınla güler, kardeşinle ağlarsın” temalı şiiri okudu. Kardeşinin insan ilişkilerini çok sağlam inşa ettiğini ve kurduğu iletişimlerin uzun süreli olduğunu belirten Mehmet Güdük, Samet Güdük’ün emekten, halktan ve haktan yana kişiliğinin şekillendiği yıllarla ilgili bilgi verdi.

Mehmet Güdük, kardeşi Samet Güdük’ün ilmek ilmek ördüğü güzel ilişkileri, kalbindeki insan sevgisi ve çalışkanlığı ile ilgili gözlem ve hatıralarını anlattı.

Mehmet Güdük, Samet Güdük’ün anısının yaşatılmasında emeği olanlara teşekkür etti. 

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu da Samet Güdük’ü iyilikseverliği, umudu, direnci ve çalışkanlığı ile hatırlayacaklarını kaydederek, ona olan özlemlerinin hep artığını ifade etti. 

 

 


Anahtar Kelimeler: UNUTMAYACAĞIZ”

YAZARLAR

37.2° / 23.9°