Tarih: 30.03.2014 00:18

Sesi ve Gitarı ile ‘Baha’ rüzgârı

Facebook Twitter Linked-in

baha_adana_konseri (1)Türk pop müziğinin sevilen ismi Baha, Adanalı hayranları ile buluştu. Baha, sesi kadar gitarı ve sahne performansı ile de ilgi topladı. Genç sanatçı, sevilen parçalarının yanı sıra bir dönemin nostaljik parçalarından da seçkiler sundu.

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Baha, Şirin Park Otel ev sahipliğinde sahne aldı.  Gecede sahneye ilk olarak Hüseyin Karabulut çıktı. Birbirinden hareketli parçaları ile geceye katılanlara keyifli anlar yaşattı. Ünlü oryantal Dora, dansı kadar sempatik tavırları ile de dikkat çekti. Davetlilerin de arasına karışan Dora, kıvrak dansı ile beğeni topladı.

baha_adana_konseri (3)Gecenin finalini ise, Baha yaptı. 'Kutupta Yaz Gibi', 'Aşkımız Bitecek' ve 'Seni Benden Alamazlar' adlı parçaları ile öne çıkan Baha, bu kez sevilen parçalarını Adanalı hayranları için seslendirdi. Genç kızların şıklıkta adeta birbiri ile yarıştığı gecede gitarı ile de bir resital sunan Baha, eski ve yeni albümlerinden seçkiler sundu. Geceye katılanlar kimi zaman duygu dolu dansları, kimi zaman da çiftetellileri ile pisti bir an olsun boş bırakmadı. dansoz baha_adana_konseri (2)


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —