SEYHAN BELEDİYE MECLİSİNİ KARIŞTIRAN SÖZLER

6.08.2024 17:21:00

Seyhan Belediyesi'nin Ağustos ayı ilk oturumunda MHP'li meclis üyesinin yaptığı konuşma gerginlik yarattı. CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin bu sözlere tepki gösterdi. Meclis'te tansiyon yükseldi.

 

 

 

Seyhan Belediyesi'nin Ağustos ayı ilk oturumunda MHP'li meclis üyesinin yaptığı konuşma gerginlik yarattı. CHP'li Seyhan Belediye Başkanı  Oya Tekin bu sözlere tepki gösterdi. Meclis'te tansiyon yükseldi.

ODATV’nin haberine göre, Seyhan Belediyesi’nin MHP’li Belediye Meclis Üyesi, CHP’li Belediye Başkanı Oya Tekin’e “Ocaklardaki arkadaşları burada misafir edersek, Seyhan Belediyesi'nde girecek yeriniz kalmaz” deyince ortalık karıştı.

Oya Tekin bu sözlere “Ne demek bu, Ülkü Ocaklarını getiriyorsun, kim kimi getirdi de sen getiriyorsun. Burası Dingo’nun ahırı mı. Ülkü Ocakları da bu ülkede yaşayan bizim gençlerimiz, CHP’li gençler de bizim gençlerimiz, AKP’li gençler de bizim gençlerimiz. Ne yapmaya çalışıyorsun. Aklınızı mı yitirdiniz. Konuşmayın artık yeter” diye yanıt verdi.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Oya Tekin şunları kaydetti:

“Bir siyasetçi temsil ettiği partinin gençlik grubuna tehdit unsuru muamelesi yapabilir mi?

Şiddet dilini kullananlara karşı dimdik duracağız ve siyaseti yumrukla değil, aklımızla, işimizle, sözümüzle yapacağız. Kimseyi ayrıştırmayacağız.”



1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!