“Seyhan’da çözemeyeceğim sorun yok”
Manşet Haber 5.12.2013 23:32:10 0

“Seyhan’da çözemeyeceğim sorun yok”

“Seyhan’da çözemeyeceğim sorun yok”

suleyman_sonmezchpCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, “Seyhan’a hizmet için çıktığım bu yolda halkın bana kucak açması, beni bağrına basması, doğru yolda olduğumu gösteriyor” dedi.

Yeşiloba Mahallesi’nde Veli Aslanboğa ve ailesinin evine konuk olan  Sönmez, Seyhan’ın çağdaş, yaşanabilir bir kent haline gelmesi için yapacağı projeleri anlattı. İşadamı olarak Adana’da 20 yıldır kentin gelişimine katkı koyduğunu kaydeden Sönmez, “Genç, dinamik bir ekibimiz var. Seyhan’ı geleceğe taşıyacak projelerimiz de hazır. Partimin teveccühü ve sizlerin beni bağrınıza basmanızdan çok heyecan duydum. Bir Seyhan Sevdalısı olarak elimi taşın altına koydum. Seyhan’da çözemeyeceğimiz sorun yok” diye konuştu.
Sönmez,  “Partim hazır, Seyhan hazır, ben hazırım. Siz de gelin, bu zaferde payınız olsun diyerek CHP’nin il ve ilçe örgütü ile çok değerli üyelerinden destek istedim. Seçim günü sandığa geldiler, bana yüreklerini açtılar ve desteklerini haykırdılar. ‘Biz de hazırız’ dediler. Şimdi sıra hizmet ve projeleri uygulamaya geldi” dedi.
Sönmez,  başlattıkları çalışmaların sadece Seyhan’ı kazanmakla kalmayacağını, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin de CHP’nin sosyal demokrat belediyeciliği ile tanışmasında başrolü oynayacağını vurguladı. Sönmez, “Aday adaylığım sürecinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok değerli üyeleri ve örgütü başta olmak üzere, beni bağrına basan Seyhanlı kardeşlerime, içten destekleriyle beni yüreklendiren Adana kamuoyuna, sivil toplum kuruluşlarına, iş ve emek dünyasının mümtaz temsilcilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°