Seyhan’da “Sivrisinek Krizi”
Manşet Haber 9.05.2014 20:56:06 0

Seyhan’da “Sivrisinek Krizi”

Seyhan’da “Sivrisinek Krizi”

Seyhan Belediyesi’nin bugün toplanan meclisinde belediye meclis üyeleri ilçenin tüm mahallelerinde sivrisineklerin halkı rahatsız eder duruma geldiğini belirterek Başkan Zeydan Karalar’a bu anlamda bir çalışma yapılması önerisini götürdü.

Belediyenin CHP’li Meclis Üyesi Av. Yusuf Akıncı, mahallelerde alabildiğince sivrisineklerin yüzünden rahatsızlık yaşandığını belirtip ‘Büyükşehir ile bu sorunu çözmek gerekiyor. Yıllarca Anakent ile ilçe belediyeleri bu görevi birbirlerinin üzerine attı. Halktan şikâyetler geliyor. Koordineli çalışıp bu sorunu çözelim’ dedi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sinekle mücadele konusunda Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile görüşeceğini belirtip ‘Halk bizi arayıp bu mücadeleyi bizim yapmamızı istiyor. Aslında bu görev Büyükşehir’in. Geçenlerde Vali Beyin başkanlığında bir toplantı yaptık. Sanayideki dere konusunda DSİ sorumluluğu Anakent’e, Anakent ise DSİ’ye atıyor. Orası da pislik yuvası ve sinek üretiyor. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile görüşüp konuya el atacağız’ dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.4° / 23.1°