Tarih: 26.03.2025 16:45

SEYHAN’DA OTELLERE MÜHÜR DENETİMİ!

Facebook Twitter Linked-in

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini sürdürüyor. Halk sağlığını ve güvenliğini tehdit eden ruhsatsız işletmelerin emniyet güçleriyle birlikte denetlendiği, daha önce mühürlenmiş olmasına rağmen faaliyetlerine devam eden otellerin tespit edildiği açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre, kurallara aykırı şekilde tekrar açıldığı belirlenen işletmeler, gerekli yasal işlemlerin ardından tahliye edilerek yeniden mühürlendi ve faaliyetleri tamamen durduruldu. İşletme sahipleri hakkında ise tutanak tutuldu. Seyhan Belediyesi’nin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Denetimlerimiz kapsamında, ruhsatsız olduğu için mühürlenen bazı otellerin izinsiz şekilde tekrar faaliyete geçtiği tespit edilmiştir. Emniyet güçlerimiz ile birlikte gerçekleştirilen denetimlerde bu işletmelerin faaliyetleri sonlandırılmış, yasal işlemler tamamlanarak sorumlular hakkında gerekli cezai yaptırımlar uygulanmıştır. Denetimlerimiz bayram öncesinde ve sonrasında kararlılıkla devam edecektir."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —