“SEYHAN’I HER KULVARDA BAŞARIYA KOŞTURACAĞIZ”             
SPOR 9.08.2024 12:45:00 0

“SEYHAN’I HER KULVARDA BAŞARIYA KOŞTURACAĞIZ”             

Seyhan Belediyespor başkanlığına seçilen İrfan İşisağ, TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber’i ziyaret ederek  tek hedeflerinin  kulübü her branşta söz sahibi  yapmak olduğunu söyledi.

Seyhan Belediyespor başkanlığına seçilen İrfan İşisağ, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’ni ziyaret ederek, Seyhan Belediyespor ile ilgili hedeflerinin her kulvarda başarılı olmak olduğunu söyledi.

Beraberinde Başkan yardımcısı  Kenan Tatan ve Sayman Uğur  Aydıngül ile birlikte TSYD Adana Şubesi’ni ziyaret edip Başkan Engin Kanber ile bir süre görüştü. Seyhan Belediyespor’un çok yetenekli ve genç bir sporcu potansiyeli olduğuna dikkat çeken Başkan İşisağ, “Yeni bir yönetimiz. Uyum içerisinde çalışarak kulübümüzü çok daha iyi yerlere getirmenin mücadelesini vereceğiz, Bir çok branşta mücadele ediyoruz. Özellikle alt yapımızda çok yetenekli oyuncular var. Bu oyuncuların Adana sporuna büyük katkı koyacaklarına inanıyoruz. Seyhan Belediyespor başarılı olacaktır. Başarıya giden yolda da en büyük deteği Belediye Başkanımız Oya Tekin’den alacağız. Şu ana kadar büyük destekler sağladı. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber de, İşisağ’ın sporculuk yönünün de olduğuna dikkat çekerken, “Meslektaşımızdan bir ismin Seyhan Belediyespor başkanlığına seçilmesi bizleri gururlandırdı. Umuyorum ki, İşisağ yönetimindeki Seyhan Belediyespor çok başarılı olacaktır. Sadece İşisağ ile birlikte değil tabi ki, iyi bir yönetim oluşturdu ve bu yönetim ile birlikte çok katkı koyacaklardır. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in de desteği ile Seyhan Belediyespor her branşta en iyisi olmanın mücadelesini verecektir” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

                                      


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°