SOĞUK HAVALARDA ÇOCUKLAR UNUTULMADI
SOĞUK HAVALARDA ÇOCUKLAR UNUTULMADI
Soğuk havalarla birlikte çocukları unutmayan Yüreğir Belediyesi, Belören ve Gökvelioğlu İlkokulu’nda öğrenim gören öğrencilere mont ve bot dağıttı.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda yürütülen çalışmalar büyüyerek devam ediyor. Yüreğir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, ‘Kış Güneşi Hediyemiz Olsun’ projesi ile Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün listeleri doğrultusunda Belören ve Gökvelioğlu İlkokulu’nda öğrenim gören çocuklara kışlık giysi dağıtımı yaptı.
Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik ile birlikte Belören ve Gökvelioğlu İlkokulu’nu ziyaret eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, çocuklarla yakından ilgilendi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Kocaispir, “Çocuklarımız mutlu ise biz de mutluyuz. Onların yüzündeki gülümsemeyi görmek her şeye değer. Bu nedenle en çok çocuklarımızı mutlu etmek için çalışıyoruz.” diye konuştu.
‘Kış Güneşi Hediyemiz Olsun’ projesini kırsal mahallelerde çadırda yaşayan geçici tarım işçilerinin çocuklarını düşünerek başlattıklarını belirten Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, daha sonra dezavantajlı ailelerin çocuklarını da projeye dahil ettiklerini söyledi.
Yaptığı ziyaretler sırasında okul idaresi ve öğretmenlerle de sohbet eden Başkan Kocaispir, “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alması hepimizin ortak sorumluluğu ve görevidir. Yüreğir Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz artarak devam edecek.” dedi.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
ÇUKUROVA’DA NAZIM KATI VETERİNER MÜDÜRÜ OLDU
-
2
VALİ YAVUZ’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
-
3
‘MUTLU BİR AĞIZ, MUTLU BİR HAYAT’ AĞIZ SAĞLIĞI HER YAŞTA ÖNEMLİ!
-
4
ŞEKER SAĞLIĞINIZI TEHDİTEDEBİLİR
-
5
PİR SULTAN ABDAL YÜREĞİR’DE SAHNELENECEK
-
6
VALİ BAYRAM ÖNLEMLERİNİ DENETLEDİ
-
7
İbrahim ORTAŞ yazdı / SAVAŞIN GÖLGESİNDE NEVRUZ VE RAMAZAN BAYRAMI
-
8
OYA TEKİN’E ÖZGÜRLÜK İSTEDİLER
-
9
Nazım ALPMAN Yazdı/ MUHALEFETİN KIYMETİNİ BİLİN!
-
10
ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDE DOĞU AKDENİZ VE KIBRIS KONFERANSI
-
11
SEYHAN’DA BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMİ
-
12
HORLAMA 20’Lİ YAŞLARDA ARTIYOR!

