Tarih: 03.04.2014 14:56

Sokak Futbolu Turnuvası Adana‘da!

Facebook Twitter Linked-in

sokak_futbol_adana_elemeleri (2)Yılın heyecanla beklenen sıra dışı sokak futbolu turnuvası Red Bull Winning 5, Adanalı futbol sevdalılarını yeteneklerini sergilemeye davet ediyor. Gol yiyen takımdan biri çıkıyor; eksik kalan takım baskı altında maça devam ediyor. Takımlardan birinin son oyuncusu çıktığında veya 10 dakikalık oyun süresi dolduğunda maçlar sona eriyor ve kazanan ilan ediliyor. 

Mahalle maçlarının havasını özleyen 15-30 yaş arasında herkesin 5 kişilik takımını kurarakwww.redbull.com.tr/winning5 adresinden başvurabileceği turnuvanın Adana elemesi heyecanı 5 Nisan Cumartesi 11:00’de Tren Garı‘nda gerçekleştirilecek. 5–27 Nisan tarihleri arasında Adana, İzmir, Antakya, İstanbul, Konya, Erzurum, Samsun ve Bursa‘da yapılacak elemelerden çıkan finalist takımlar 8 Haziran’da Adana’da yapılacak nefes kesen finalde yarışacak.
Turuncu ve Lacivert’in Evinde Finalin Peşinde!..
Red Bull Winning 5 elemelerinin ilk ev sahibi ve şampiyonun belirleneceği finali ağırlayacak Adana, sokak futbolu heyecanına hazır! Tüm Türkiye‘de turuncu ve lacivertin hakimiyetindeki kendine has futbol kültürüyle bilinen şehir, Adana Demirspor ve Adanaspor maçlarındaki heyecanı bu kez sokak futbolunda yaşayacak. Şehrin iki köklü kulübünü de bağrına basan futbol sevdalısı Adanalılar‘ın, Red Bull Winning 5 finaline şehrin en iyi takımını göndermek için amatörleri de bağrına basıp desteklemesi bekleniyor. Elemelere futbol oynamak için katılmayan Adanalılar da favori takımını desteklemek üzere 5 Nisan Cumartesi saat 11:00’de Tren Garı‘na davet ediliyor.

Red Bull Winning 5 Elemeleri:

5 Nisan 2014, Cumartesi:   Adana (Tren Garı)

6 Nisan 2014, Pazar:          İzmir (Bostanlı Sahil Denizspor Tesisleri karşısı)

12 Nisan 2014, Cumartesi: Antakya Atatürk Stadyumu yanı)

13 Nisan 2014, Pazar:        İstanbul (Beşiktaş Meydanı)

19 Nisan 2014, Cumartesi: Konya (Daha sonra duyurulacak)

20 Nisan 2014, Pazar:        Erzurum (Yakutiye Medresesi önü)

26 Nisan 2014, Cumartesi: Bursa (Daha sonra duyurulacak)

27 Nisan 2014, Pazar:        Samsun (Daha sonra duyurulacak)


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —