Tarih: 18.11.2015 07:04

Sokak Hayvanlarına Örnek Eğitim

Facebook Twitter Linked-in

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Orman ve Şu İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından ortaklaşa “Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi” ile Ev ve Süs Hayvanları Satış Yeri Sertifika Eğitimi” verileceği açıklandı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya gore, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında, Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ile Orman ve Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü Adana Şube Müdürlüğü işbirliğinde, 16-17 Aralık 2015 tarihinde, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi ile Ev ve Süs Hayvanları Satış Yeri Sertifika Eğitimi gerçekleştirilecek.

Söz konusu eğitimlere katılmak isteyenlerin Orman ve Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü Adana Şube Müdürlüğü’ne şahsen ve dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Eğitimin 16-17 Aralık 2015 tarihinde Saat: 09:00’da Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda verileceği bildirildi. Eğitime katılmak isteyenlerin bir dilekçe,

2 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi, mezuniyet belgesi, sabıka kaydı olmadığına dair beyanla başvurabilecekleri kaydedildi..


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —