Soner Çetin, Çukurova’ya Taşındı
Manşet Haber 26.01.2014 13:50:19 0

Soner Çetin, Çukurova’ya Taşındı

Soner Çetin, Çukurova’ya Taşındı

soner_secim_ofisi (1)2009 yılından bu yana Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışına giren ve CHP tarafından Çukurova Belediye Başkan adayı ilan edilen Avukat Soner Çetin,  Çukurova’da Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Çetin, Çukurovalı vatandaşlara  “Çukurova’yı kültür sanat kenti yapacağız” diye seslendi, kürsüye getirilen bir kutudan barış güvercinleri çıktı.

Turgut Özal Bulvarı Gökkuşağı Kavşağı’ndaki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış töreni görkemli oldu. Atatürk posterleri, CHP ve Türk bayrakları taşıyan coşkulu kalabalığa eşi Ayşe Çetin’i de yanına alarak konuşan Soner Çetin, “Adana’nın dağlarına, taşlarına CHP’nin bayrağını dikmeye söz verdik. 18 aydır gezmedik belde, ilçe, köy bırakmadık” diye konuştu. Çetin’in konuşması sırasında getirilen bir kutudan çıkarılan güvercinler Soner Çetin tarafından uçurularak ‘siyasi gönderme’ yapıldı.

CHP’nin Adana merkezdeki tüm ilçe başkanı, başkan adayı ve aday adaylarının tam kadro katıldığı açılışta konuşan CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Soner Çetin, “El ele, kol kola, bir, beraber, iri ve dipdiri olacağız. Küslüğe, dargınlığa, kırgınlığa kesinlikle yer vermeyeceğiz ve Çukurova’dan başlayarak tüm merkez ilçeleri, Büyükşehir’i ve kenar ilçe belediye başkanlıklarını canla başla, gece-gündüz çalışarak alacağız” dedi.

HER SOKAĞINDA KÜLTÜR SANAT

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin önünde toplanan binlerce kişiye “Çukurova’yı Türkiye’nin kültür sanat kenti yapacağız” diye söz veren CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Çetin, sözlerine şöyle devam etti: Her sokağında kültür ve sanat üretilen, şarkılar ve türküler söylenen, edebiyatçılarına, kültür-sanat değerleriyle ustalarına sahip çıkan tertemiz, yemyeşil bir kent olacağız. Büyükşehir’le el ele verip Çukurova’yı aydınlık insanların kenti yapacağız.

EL ELE OMUZ OMUZA GÖRÜNTÜ

Soner Çetin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, CHP İl Başkanı Orhan Sümer, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan, CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer, CHP’nin Çukurova Belediye ve Büyükşehir Belediye başkan adaylarının tamamı katılarak el ele tutuştu. Yıldıray Arıkan, “Görevi gönül rahatlığıyla Soner kardeşime devredeceğim” derken Biçer, “Memleketi pisliklerden arıtıp tertemiz hale getireceğiz” diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°