SONER KAN’A ÜYELİK ROZETİ
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nden geçmiş dönem ihraç edilen, mahkeme kararıyla yeniden üyeliğe dönen gazeteci Soner Kan’a üyelik rozeti takıldı.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nden geçmiş dönem ihraç edilen, mahkeme kararıyla yeniden üyeliğe dönen gazeteci Soner Kan’a üyelik rozeti takıldı.
Genel Kurulda başkanlığa seçilen A.Kurtul Çakın ve Yönetim Kurulu; ihraç kararından 739 gün sonra üyelik hakkını kazanan Soner Kan’a rozetini taktı. Çakın; “ÇGC’de değişim, yeni bir vizyon, güçlü bir yönetim ve saygın bir Cemiyet için yola çıktık. Birlik ve beraberlik içerisinde güç birliği yaparak, her üyemizi kucaklama kararımız doğrultusunda Soner Kan’ı hukuk mücadelesi sonucu yeniden kazandığı üyelikten dolayı kutluyoruz. Yeniden aramızda görmekten mutluyuz. ÇGC büyük bir aile. Her ferdi bizim için kıymetli” dedi.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
Editörün Seçimi
-
1
CHP'Lİ GÜRER'İN “KIRMIZI MAZOT UYGULAMASINA ACİLEN GEÇİLMELİDİR”
-
2
SELÇUK ARTUT’UN “OTONOMİ: AKIŞKAN GEOMETRİ” ADLI SERGİSİ AÇILDI
-
3
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” GÖSTERİSİ
-
4
CHP’Lİ ŞEVKİN ve 200 LİRA!
-
5
VALİ YAVUZ KARATAŞ PAZARINDA
-
6
YAVUZ: ADANA’NIN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTECEĞİZ
-
7
“MUTLULUK ORANI YÜZDE 75’LERİN ÜZERİNE ÇIKMALI
-
8
KATARAKT YAŞ SINIRI TANIMIYOR
-
9
Tuncay DAĞLI yazdı/ TERE....
-
10
ZEYDAN KARALAR DA “OYA TEKİN’E ADALET" İSTEDİ
-
11
MHP İL BAŞKANI KANLI’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ÇAĞRI
-
12
TBMM GENEL KURULU TOPLANDI
18.7° / 9.2°

