SORUNLARINIZIN TAKİPÇİSİYİM
SİYASET 13.12.2016 13:24:03 0

SORUNLARINIZIN TAKİPÇİSİYİM

SORUNLARINIZIN TAKİPÇİSİYİM

Adana(Ulus)--TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen, ilçe ve köy gezilerine önem verdiğini, sorunları yakından takip ettiğini ifade ederek, “Kentlimizin de köylümüzün de çalışanlarımızın ve emeklilerimizin de sorunlarını yakından takip ediyorum. Çözümü konusunda gerekli çalışmaları sürdürüyorum. Adana’nın sorunlarının takipçisiyim” şeklinde konuştu.
Meclis’te devam eden bütçe görüşmelerini aksatmadan yakından takip ettiğini, ülke ve bölgesel sorunları TBMM gündemine her fırsatta taşıdığını belirten CHP Adana Milletvekili her fırsatta da Adana ilçe ve köylerini turlamaya devam ettiğini kaydetti.
Elif Doğan Türkmen, Sarıçam CHP İlçe Başkanı Celal Güven ve ilçe yöneticileri ile birlikte Sarıçam’ın Karlık, Eğeciuşağı, Dutluca, Hocallı, Aflak, Çiçekli, Turunçlu köylerinde bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu, muhtarların da yer aldığı toplantılarda üretici ve köylünün sorunlarını dinlediğini, özellikle orman köylüsünün 2B’den kaynaklı arazi sorunlarının gündeme geldiğini kaydetti.elif_koylerde_chp (1)
SORUNLARINIZIN TAKİPÇİSİYİM
Orman köylülerinin tarımsal amaçlı yıllardır kullandıkları ancak orman arazisi sayılmasından kaynaklı arazi sorunlarını dinleyen Elif Doğan Türkmen, bu konuda Meclis’te soru önergesi verdiğini ve konuyu sürekli takip ettiğini belirterek, sorunun gündemde tutulması ve çözüme kavuşturulması için ilgili bakanlar ve hükümet nezdinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Elif Doğan Türkmen, Sarıçam ilçesi ile birlikte Aladağ, Pozantı, Feke, Tufanbeyli, Saimbeyli, Ceyhan, İmamoğlu, Kozan ilçelerimizdeki orman köylülerinin de ortak sorunu olan ve devletle vatandaş arasında uyuşmazlığa neden olan bu sorunun çözümü için ilgili bakana verdiği soru önergesine dikkat çekerek, “hiç merak etmeyin tüm sorunlarınızın takipçisiyim. Ve bu doğrultuda yaptığım çalışmaları ve sonuçlarını da bugün olduğu gibi yarın da yine sizlerle paylaşmaya devam edeceğim” dedi.elif_koylerde_chp (2)
Sarıçam CHP İlçe Başkanı Celal Güven’de CHP olarak emeğin, üretenin, alın terinin her zaman yanında olduklarını ve vatandaşla her zaman iç içe olduklarını söyledi. CHP heyetinin Eğeciuşağı Köyüne yaptığı ziyarette Köy Muhtarı Hüseyin Aydoğdu’da Türkmen ve beraberindeki heyeti evinde kabul ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sıkma ikramında bulundu.elif_koylerde_chp (3)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°