SÖZLÜ DAVASI 21 ŞUBAT’A ERTELENDİ

10.02.2017 18:29:27

SÖZLÜ DAVASI 21 ŞUBAT’A ERTELENDİ

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Başkanı Hüseyin Sözlü'nün, davası 21 Şubat tarihine ertelendi. Ceyhan İlçe Belediye Başkanlığı döneminde 'İhaleye fesat karıştırıp rüşvet aldığı' iddiasıyla yargılanan Hüseyin Sözlü davada avukatı da 'reddi hakim' talebinde bulundu.
Adan a 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen celsesine Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bazı sanıklar ile sanık avukatları katıldı. Ceyhan Belediyesi tarafından alınan bilirkişi raporunda imzası bulunanlar tanık olarak ifade verdi.
Duruşma savcısı, Hüseyin Sözlü ile diğer sanıkların cezalandırılmasını tekrarladı. Sözlü müteala sonrası söz aldı, tanık beyanları dikkate alındığında iddia makamının ısrarcı olmasını anlayamadığını dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün avukatı, reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme heyeti talebi, değerlendirilmesi için üst mahkeme olan 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. Bugünkü duruşmada, Hüseyin Sözlü hakkındaki yurt dışı yasağının devamına karar verildi.
Adana Adliyesi çıkışında açıklama yapan Sözlü adaletin tecelli etmesini beklediklerini belirterek şöyle konuştu:
'Bu davanın siyasi tarafının ağır bastığını düşünüyorum. Kendim de siyasi hayatımda hiç rahata talip olmadım. Adım da Hüseyin, adımın sahibinin kaderi Kerbela'ya yazılmış. Biz de çileye talibiz. Ama kendimize olan inancımızla bir kere hiçbir şeyden korkmadığımı ifade ediyorum. Yine aslında iddiaların doğru olduğuna kendileri inansalar karar verirlerdi'



1

ADASO’DA YEŞİL VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM DESTEK PROGRAMLARI KONUŞULDU

2

"ÜRETEN DE, TÜKETEN DE MAĞDUR"

3

KALP VE DAMAR SAĞLIĞINIZ İÇİN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ!

4

“KALP SAĞLIĞI İÇİN HER YAŞTA HAREKET ŞART”

5

SEYHAN’I YÜREĞİR’E BAĞLAYAN YAVUZLAR KÖPRÜSÜ AÇILDI