SÖZLÜ KARDEŞİNİN İŞYERİNİ AÇTI
Manşet Haber 13.12.2017 17:39:58 0

SÖZLÜ KARDEŞİNİN İŞYERİNİ AÇTI

SÖZLÜ KARDEŞİNİN İŞYERİNİ AÇTI

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Başkanı Hüseyin Sözlü, Emekli Büyükelçi Deniz Bölükbaşı ile birlikte kardeşi Reis Sözlü’ye ait Adana Pide’nin açılışını yaptı.

Gazipaşa Bulvarı’nda Adanalıların damak tadına hizmet edecek Adana Pide, yoğun katılımlı ve görkemli bir açılış törenine ev sahipliği yaptı. Açılış kurdelesini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı, Emekli Büyükelçi Deniz Bölükbaşı ve ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu ile birlikte kesti. Hüseyin Sözlü,  işletme sahibi Reis Sözlü’nün kızı minik Zeynep için de hayırlı bir rızk kapısı olmasını dilediğini ifade etti.sozlu_pide_acilis_bolukbasi (2)

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy ve Adana Pide işletme sahibi Reis Sözlü ile dostluklarının yirmi beşinci yılına özel bir pasta kesildi. Pasta kesimi sonrası Hızlısoy’un, Reis Sözlü’ye ‘veresiye satan, peşin satan’ tiplemelerinin bulunduğu tabloyu armağan etmesi, açılışa katılanların yüzünde tebessüm oluşturdu.sozlu_pide_acilis_bolukbasi (1)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°