Tarih: 01.01.2024 02:18

KARALAR,SÖZLÜ, NACAR ?

Facebook Twitter Linked-in

Siyaset yeni yılda hareketleniyor. Adana’da hiçbir siyasi parti adayını henüz açıklamadı. Cumhur İttifakının adayı MHP’den mi, yoksa Ak Parti’den mi olacağı liderler tarafından deklere edilmedi. CHP, kendi büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yeniden aday yapılıp yapmayacağı konusunda resmi açıklama yapmadı. İyi Parti’nin kimi aday göstereceği de açıklanmadı.

Yeni yılın son günü akşamı bir araştırma şirketinin anketi karşımıza çıktı. Soru şu 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde Hüseyin Sözlü’yü mü, Halil Nacar’ı mı veya Zeydan Karalar’ı mı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istorsunuz?

Bu soru Adana’da kafaları karıştırdı.

Akla gelen ilk soru Cumhur İttifakı Adana’da ayrı ayrı aday mı çıkarıyor?

Siyasi kulislerde bir başka iddia daha konuşuluyor. Bu iddia şu: Hüseyin Sözlü’nün aday olacağı yönünde. İddialar farklı. Bir bu anketi kimin ne amaçla yaptırdığı da yanıt arıyor.

Siyasi partiler Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını Ocak ayının ortalarında açıklamaları bekleniyor. Cumhur İttifakı devam mı tamam mı? Cumhur İttifakı adayını MHP’den mi, Ak Parti’den mi gösterilecek? CHP Zeydan Karalar ile mi devam edecek? CHP yeni bir aday arayışında mı? İyi Parti aday çıkaracak mı? Aday kim olacak? Bu sorular yanıt arıyor.(www.adanaulus.com)


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —