SÖZLÜ: TERCİHİMİZ DOĞRU
Manşet Haber 2.04.2017 15:09:06 0

SÖZLÜ: TERCİHİMİZ DOĞRU

SÖZLÜ: TERCİHİMİZ DOĞRU

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Anayasa referandumu noktasında tercihlerinin dosdoğru olduğunu söyledi.
Sözlü, Ülkü Ocakları Adana eski il ve ilçe başkanları ile MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy’un da katıldığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye'nin kendi içerisinde ve çevresinde önemli olaylar yaşadığını ifade etti. Sözlü, 'Dost düşman hepsi birbirine karıştı. Türkiye’nin kendi iç şartları gereği iktidara veya egemen güçlere karşı görüş ve fikir ayrılığımız olabilir. Ama ülkemizin birliği ve bütünlüğü, Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısı, gelecekte bunu tehlikeye sokacak her türlü düşmanca hazırlığı görebilme feraseti, ileri görüşlülüğüne sahip olma durumundayız' dedi.
'MHP YOK EDİLMEK İSTENİYOR'sozlu_sol_el_
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin geçmişten bu yana ülke gündemi ile ilgili iktidara yaptığı uyarılarda haklılığının bugün herkes tarafından gözle görülür hale geldiğini belirten Sözlü, 'MHP yedi düvelin Osmanlı'yı, Türk Milleti'ni parçalayıp bölüşmek istediği gibi Türkiye’nin gelecek siyasi yapılanmasında rol almak isteyen aktörlerin, dış güçlerin paylaşmak istediği yok etmek istediği bir siyasi aktördür. MHP’nin yok edildiği gelecek planlamaları elbette bu planlamanın bizatihi sahipleri ve uygulayıcıları tarafından tercih edilmektedir. Onun için bu referandum süreci içerisinde MHP mensupları, camianın birliği noktasında dikkatli bir üslup kullanmalı, bizim için kutsalları arka arkaya sıralayarak, Devlet için, Millet için, Cumhuriyet için, Ülkemizin bekası için Evet diyen Sayın Genel Başkanımızın mesajını iyi anlamalı, hareketin birliği noktasında mütereddit davranmamalıdır. Tercihimiz dosdoğru partimizin ve Liderimizin yanında olmalıdır' dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°