SÖZLÜ’YE OY VERİR MİSİNİZ?
Manşet Haber 22.01.2024 00:05:46 0

SÖZLÜ’YE OY VERİR MİSİNİZ?

SÖZLÜ’YE OY VERİR MİSİNİZ?

Adana’da siyasi partilerin adayları kesinleşti.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı yeniden aday gösterdi. İyi Parti Adana’ya gelen Genel Başkan Meral Akşener tarafından Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Ayyüce Türkeş Taş olduğu açıkladı. 2019’da MHP’de olan Cumhur İttifakı Adayı 31 Mart 2024 seçimlerinde Ak Parti’ye verildi. Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da Cumhur İttifakının Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayının Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir olduğunu duyurdu. DEM Adana’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı çıkarmayacağını duyurdu.ildirdi.

ANKETTE SÖZLÜ DE VAR

Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan geçen dönem de CHP Adayı Zeydan Karalar’a karşı seçimi kaybeden Hüseyin Sözlü’nün adının da yer aldığı bir anket Adana’da gündem oldu. Saat 20.58’de (0322) koduyla 870.. .. numaradan şu soru yöneltildi.

“Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kime oy verirsiniz?” sorusu yöneltildi. Sırasıyla, “Zeydan Karalar’a oy verecekseniz 1’i, Ayyüce Türkeş’e oy vermek için 2’yi, Fatih Mehmet Kocaispir’e oy vermek için 3’ü Hüseyin Sözlü’ye oy vermek için 4’ü tuşlayın” şıkları yer aldı.

Bu anket karşısında geçen dönem Cumhur İttifakı Adayı olarak seçimi kaybeden Adaana Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem başkanlarından Hüseyin Sözlü www.objektifa.com sitesine, anketle ilgisinin olmadığını belirterek, 'Yarın ilk olarak Cumhur İttifakı'nın Adana adayı Fatih Kocaispir'i ziyaret edeceğim. Kendisine destek beyanında bulunacağım' açıklaması yaptı.

Sözlü'den yanıt gelince bu anketi kim yaptırıyor? sorusuna yanıt aranıyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

34° / 20.4°