Sportif Rekabet Güzel, Şiddet Yanlış
Manşet Haber 20.06.2014 23:36:55 0

Sportif Rekabet Güzel, Şiddet Yanlış

Sportif Rekabet Güzel, Şiddet Yanlış

sozlu_as_formaAdanaspor Taraftar Grubu Turbeyler’in lideri Refik Gül ve taraftar temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Başkan Sözlü’ye çiçek verip forma hediye eden taraftar temsilcileri adına konuşan Refik Gül, Turbeyler olarak Adanaspor’dan bir şeyler almak için değil, kulübe artı değer kazandırmak için çaba harcadıklarını söyledi. Refik Gül, “Türkiye’de evini tribünden geçindirmeyen tek taraftar grubuyuz. Bizde bedava bilet isteği kesinlikle olmaz. Herkes kendi biletini alır ve tribüne oturur. Adanaspor’un ismini kirletecek insanları da aramıza almıyoruz. Bu konuda emniyet görevlileri bize teşekkür ediyor. Adanaspor taraftarının elit bir yapıs var. Sizin de Adana ve kent sporu adına önemli işler yapacağınıza yürekten inanıyoruz” dedi.

ENGELLEMEK GEREK

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de Adanaspor ve Adana Demirspor arasındaki rekabetin önemine değindi. Başkan Sözlü, “Sporda rekabet güzel ama bunu şiddete dökmek son derece yanlış. Palayla, sopayla sportif rekabet olmaz. Madde bağımlısı bazı şahısları taraftar olarak ön plana çıkarmamak gerek. Bu tür insanların bedava biletle tribünde yer almasının önüne geçmek lazım. Her iki takımımızın tribünlerinde yer alan fanatik ve şiddet yanlısı şahısları engellemek şart” diye konuştu. sozlu_astaraftar_selfie

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

34° / 20.4°