STK TEMSILCILERI VE MUHTARLARIMIZ BAŞIMIZIN TACI OLACAK
Manşet Haber 3.10.2018 10:22:33 0

STK TEMSILCILERI VE MUHTARLARIMIZ BAŞIMIZIN TACI OLACAK

STK TEMSILCILERI VE MUHTARLARIMIZ BAŞIMIZIN TACI OLACAK

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Bizim sevk ve idaremizde STK temsilcilerinin, muhtarların, kanaat önderlerinin ve en küçük bireyin dahi önemi çok büyüktür. Kapıları kaldırıp bizimle direk iletişim kurmalarını sağlayacağız. ” dedi.
Hak-İş sendikası Adana İl Başkanlığı ve siyasetçi işadamı Ali Antepüzümü’nü ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan projelerini anlatarak günümüzde yapılan yanlış siyaset üzerine fikir alışverişinde bulundu.
Geçmişten günümüze yapılan ulaşılamaz siyasetçi anlayışını değiştireceğini söyleyenı Mahmut Tezcan “Genel olarak var olan bir duvar siyaseti ile toplumumuz karşı karşıya kalmıştır. Siyasi tercihler dönemlerinde kapıları ağzına kadar açık bırakanlar hasbelkader seçildiğinde kapılarını vatandaşa duvar haline getiriyorlar. Bizim siyasetimizde kapıları ortadan kaldıracağız. STK temsilcilerimiz, muhtarlarımız, kanaat önderleri hatta en küçük birey dahi bana kolaylıkla ulaşabilecekler. İstek ve taleplerini ivedilikle hayata geçireceğiz.” dedi.
Bir gönlü alabilmek kadar bir gönle dokunabilmenin önemine değinen Mahmut Tezcan “Genç yaşta siyasete atılmış bir kardeşiniz olarak hayatın bana öğrettiği en önemli düstur kalp kırmadan halkımızın gönlüne dokunmaktır. Vatandaşlarımıza hizmetkâr olmak için yola çıktım. Bizler sefer ile görevli olduğumuzun ve muzaffer olmanın yüce Hak Teâlâ’nın bir tecellisi olacağının bilincindeyiz. Yarış içinde asla değiliz. Tek derdim Adana’mıza hizmet üretmek ve Adana’mızı civar illerde yaşayan vatandaşların gıpta ile bakacağı bir metropol haline gelmesini sağlamaktır.” şeklinde konuştu.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°