“STK’lar Birlik beraberlik içerisinde hareket etmeli”

27.01.2016 10:48:14

“STK’lar Birlik beraberlik içerisinde hareket etmeli”

TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve Yönetim Kurulu üyelerinden Emrah Sancar,  Hakan Özdeğer, Şükrü Geyikçi,  Alpaslan Sayıner, Ahmet Kalenderoğlu ve Şube Sekreteri Yalçın Kartal, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsa Tuzcu ve Genel Sekreteri Bora Kocaman da hazır bulundu.

kivanc_tumsiadAdana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, ziyarette sanayi siteleri,  endüstri ve organize sanayi bölgeleri,  teknoparklar,  kongre merkezleri,  ticaret merkezleri ve fuarlar hakkında düşüncelerini  dile getirdi. Başkan Kıvanç, Adana’nın daha ileriye taşınabilmesi için, orta ve uzun vadede planlanan projelerin gerçekleştirilebilmesinde, siyasi iradenin yanı sıra merkezi ve yerel yönetimlerin, üniversite, diğer kurum ve kuruluşlar ile Sivil toplum Kuruluşlarının (STK) birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin önemini vurguladı.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca da,  Adana’daki sanayiciler arasında dayanışma ve sıcak diyaloglar sağlandığında,  yabancı sanayicilerle de Adana’nın ortak çıkarları korunduğunda,  Adana’nın çehresinin değişeceğine inandığını söyledi.  Kutluca, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç’ın hayatını kaybeden babası için tekrar taziye dileklerini sunarak,  Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na çalışmalarında başarılar diledi.



1

DEMİRÇALI: HERKESE ŞEFFAF, ADALETLİ VE ADİL BİR HİZMET

2

AKDENİZ SANAT GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

3

"HALK SAĞLIĞINI KORUMAK İKTİDARIN SORUMLULUĞUDUR"

4

VETERİNER HEKİMLERİ DARP EDEREK HAYVANLARI KORUYAMAZSINIZ!

5

SEYHANLI MİNİKLERİN TİYATRO HEYECANI