SÜMER VE ŞEVKİN’İN “DEĞİŞİM”  SESSİZLİĞİ
Manşet Haber 2.07.2023 11:03:24 0

SÜMER VE ŞEVKİN’İN “DEĞİŞİM”  SESSİZLİĞİ

SÜMER VE ŞEVKİN’İN “DEĞİŞİM”  SESSİZLİĞİ






CHP’de kurultay öncesi “değişim” talepleri konusunda milletvekilleri, il ve ilçe yönetimleri ile belediye başkanları görüşlerini açıklamayı sürdürüyor.





Adana’da Milletvekilleri Burhanettin Bulut ile Ayhan Barut “değişim” konusundaki düşüncelerini paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar başta olmak üzere CHP’de BİR DÖNEM PM üyesi olarak da görev yapan Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin’in sessizliği sürüyor.





CHP Adana’da 2 dönem İl Başkanlığı yapan ikinci dönem liste başı Milletvekili seçilen Orhan Sümer de görüş bildirmiyor. Sümer’e yöneltilen değişim konusundaki soruları da yanıtsız bırakıyor. ABB Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte hareket eden Sümer’in kurultayla ilgili nasıl bir tavır alacağı da siyasi kulislerde yakından izleniyor. Adana Milletvekillerinden Müzeyyen Şevkin de değişim ve kurultay konusunda sessizliğini koruyor.  Adana CHP’de Milletvekilleri dışında 30 kurultay delegesinden de değişim ve kurultay konusunda herhangi bir açıklama gelmedi.





4 VEKİL ORTAK HAREKET ETMİYOR





Her alanda ortak hareket eden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu dahi birlikte ziyaret eden, Adana’da seçimlerinde ortak hareket eden 4 milletvekili değişim ve kurultay konusunda ortak hareket etmemesi dikkat çekti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°