SURİYELİLERLE DOĞRU İLETİŞİM İÇİN ÖZEL EĞİTİLDİLER

24.01.2018 18:46:22

SURİYELİLERLE DOĞRU İLETİŞİM İÇİN ÖZEL EĞİTİLDİLER

Adana İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlanarak uygulamaya konulan “Güçlü İletişim, Güçlü Hizmet” isimli proje kapsamında 25 emniyet görevlisi Suriyelilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla özel eğitimden geçirildi.
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerden hizmet alan Suriyeli uyruklu vatandaşlarla doğru iletişim kurabilmek ve onlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla “Güçlü İletişim, Güçlü Hizmet Projesi” yaşama geçirildi. Adana’da yaşayan yaklaşık 197 bin Suriye uyruklu vatandaşın bürokratik işlemlerini gerçekleştirmek ve emniyet birimlerindeki iş ve işlemlerinde doğru iletişim kurulabilmesi amacıyla; Emniyet Müdürlüğüne bağlı değişik birimlerde görev yapan 35 personelin katılımı ile Amerikan Kültür Eğitim Kurumlarında, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinden Arapça Araştırma Görevlisi tarafından 120 saatlik ders programı uygulandı. Program sonunda eğitim gören 35 emniyet personeli sertifika almaya hak kazandı.
Açıklamada, proje kapsamında Suriye uyruklu vatandaşların Emniyet ve Güvenlik hizmetlerine yönelik erişimlerinin kolaylaştırılması yolu ile yaşam kalitelerinin yükseltilmesine katkıda bulunulması ve verilen hizmet kalitesinin artmasının hedeflendiği ifade edildi.



1

Erdoğan VAROL Yazdı/ ADANA’dan!

2

YÖK'TEN Ç.Ü’NE "ENGELSİZ ÜNİVERSİTE" ÖDÜLÜ

3

“SICAK HAVA TARIMDA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ CİDDİ MANADA TEHDİT ETTİ”

4

ÇUKUROVA BELEDİYESİ MARATONDAN 4 KUPA İLE DÖNDÜ

5

BULUT SANSÜRÜN BAHANESİ: KİŞİLİK HAKLARI