Suyun altındaki gizemi keşfettiler
Manşet Haber 16.06.2014 11:56:06 0

Suyun altındaki gizemi keşfettiler

Suyun altındaki gizemi keşfettiler

ceygid tekne3Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD), Şanlıurfa Girişimci İşadamları Derneği (ŞUGİAD) ve Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (Mersin ASİAD) üyesi bir grup işadamı kendilerini Akdeniz’in serin sularına bırakarak uzun süren iş stresinden kurtulmak için birlikte tekne turu düzenledi.

Şanlıurfa’dan bir gün önce gelen ŞUGİAD üyesi işadamı grubu geceyi Adana’da geçirdi. Sabahın erken saatlerinde Ceyhan’dan hareket eden Ceyhanlı işadamları ise Cennet-Cehennem yolunda hizmet veren mekanda yöreye has çeşitlerden oluşan kahvaltıyı yaptıktan sonra buluşma noktaları Narlıkuyu Koyu’na hareket etti. Burada, kendilerini bekleyen tekneyle Mersinli ve Şanlıurfalı işadamlarıyla  birlikte Akdeniz’in serin sularına açılan Ceyhanlı işadamları deniz sezonunu da açmış oldu.ceygid tekne2

İşadamlarının bir yıl boyunca stres içerisinde olduklarını söyleyen CEYGİD Başkan Yardımcısı Orkun Kaykaç tekne turu organizasyonunun kendilerine çok iyi geldiğini ifade etti. Şanlıurfalı ve Mersinli işadamlarıyla da kaynaşma fırsatı bulduklarını kaydeden Kaykaç, “Hem eğlendik hem de Mersin ve Şanlıurfalı işadamlarıyla tanışıp kaynaşma fırsatı bulduk. Gün boyu birlikte olduğumuz diğer işadamları ile ticaret yapma olanaklarının da tohumlarını attık.” dedi.

Maceraperest Doğa ve Su Sporları Okulu Kurucu Eğitmeni Salih Mutlukaya’dan dalış ekipmanları hakkında bilgiler alan işadamları daha sonra beşerli gruplara ayrıldılar. Sırası gelen dalış eğitmenleri eşliğinde suyun altını keşfederken diğerleri de tekne etrafında bol bol yüzdü. Arzu eden işadamları ise Banana (muz) etkinliğine katıldı.

Dalış eğitimi verenlerin konusunda uzman olduğunu kaydeden Salih Mutlukaya, işadamlarının eğitimi başarıyla tamamladığını ifade etti. Mutlukaya, 'İlk kez dalış yapan işadamlarımız acemi olmalarına rağmen çok başarılı oldular. Hiçbir sorun yaşamadık. İşadamlarımız, suyun altındaki gizemi görmenin keyfini yaşadılar.' şeklinde konuştu.ceygid tekne

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°