TANBUROĞLU: HEDEF İKTİDAR
SİYASET 30.06.2024 11:25:00 0

TANBUROĞLU: HEDEF İKTİDAR

CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, hedeflerinin iktidar olduğunu söyledi.

CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, hedeflerinin iktidar olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen İl Danışma Kurulu toplantısına İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut ve Erhan Adem, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Milletvekilleri Orhan Sümer ve Ayhan Barut, CHP’li ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve ilçe icra kurulları, il yönetimi, eski milletvekilleri, eski il başkanları, büyükşehir meclis üyeleri, STK temsilcileri ve il danışma kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Adana İl Danışma Kuruluna gönderdiği il başkanı Anıl Tanburoğlu tarafından okundu. İl Başkanı Tanburoğlu, icraatların yer aldığı videoyu izletmesinin ardından yaptığı konuşmada, İl danışma kurulunun amacı ve kapsamı hakkında bilgiler verdi. Danışma kurulu üyelerinin tam katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Adana İl Örgütü’nün faaliyetleri değerlendirildi. Toplantıda ayrıca gelecek dönem stratejileri ve planlarının da ele alındığı açıklandı.

Tanburoğlu konuşmasında parti tüzüğü gereğince toplantıya İl ve İlçe danışma kurulları toplantılarının Partinin genel politikası açısından sosyal, kültürel, ekonomik, siyasal konularda ve bölge ihtiyaçları üzerinde karar organlarının politika oluşturmasını kolaylaştırmak ve parti çalışmalarını geliştirmek, partinin programı doğrultusunda uygulama politikasının soruşturulması kararlaştırılması ve yerel denetimlerin ve gelişmelerinin tartışıldığı ve ülke sorunlarının irdelenip değerlendirildiği danışma amaçlı toplantılar olduğunu söyledi. Toplantıda danışma kurulu üyeleri söz alarak; görüş, öneri ve temennilerini dile getirdiler. Verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve hedeflerinin iktidar olduğunu belirten CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, katılımcılara ve hatiplere teşekkür etti. 

 

 


Anahtar Kelimeler: TANBUROĞLU: HEDEF İKTİDAR

YAZARLAR

36.2° / 24.7°