“Tarihi sorumluluk üyelerimizin”
Manşet Haber 26.11.2013 10:08:02 0

“Tarihi sorumluluk üyelerimizin”

“Tarihi sorumluluk üyelerimizin”

soner anafarta-mobilboard (4)Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Soner Anafarta, 1 Aralık 2013 Pazar günü yapılacak önseçimde üyelerin tarihi bir sorumluluğu yerine getireceğini söyledi.

Soner Anafarta, yazılı açıklamasında, “Üyelerimizin kendi hür iradeleriyle hareket edeceğinden zerre kadar şüphe duymuyorum. Partililerime gönülden inanıyorum. Tarihi sorumluluğun bilinciyle hareket edecek olan partililerimize güveniyorum.  Seyhan’da bana olan güvene ve inanca layık olacağım. Değerli üyelerimizin Pazar günü en doğru kararı vereceklerine yürekten inanıyorum” dedi.
Çalışmalarında yeni bir döneme girerken tüm Seyhanlılar’a mobilboard araçlarıyla ulaşmaya devam eden Anafarta, Seyhan’ın tüm cadde ve sokaklarını gezen araçlarla CHP’lilere ve vatandaşlara farklı bir tanıtım gerçekleştiriyor.
Seyhan Belediyesi’ne başkan seçildiği andan itibaren belediye başkanlık makam odası kapısını kıracağını belirttiğini hatırlatan ve vatandaşla arasında hiçbir engelin olmayacağına dikkat çeken genç siyasetçi Soner Anafarta, “Seyhan’da ekibimiz ve projelerimizle yeni bir belediyecilik anlayışı getireceğiz. Her şeyin en iyisine layık olan Seyhanlılar farkımızı fark edecek. Partili arkadaşlarımız, dostlarımız ve destekçilerimizle birlikte CHP’yi Seyhan’da en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

25.4° / 11.6°