TARKAN ADANA’YI BÜYÜLEDİ
KÜLTÜR-SANAT 18.08.2024 00:50:00 0

TARKAN ADANA’YI BÜYÜLEDİ

Gezici müzik festivali Fanta Fest’in beşinci konserinde Adanalılar Tarkan ve Ceza’nın unutulmaz performanslarıyla eğlendi.

Türkiye'nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, tüm hızıyla devam ediyor. Yazın enerjisi ile müzik ve eğlenceyi bu sene 7 şehre taşıyan Fanta Fest’in beşinci durağı Adana TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi oldu.

Kozmetikten giyime, gıdadan teknolojiye farklı sektörlerden onlarca markanın katılımıyla renklenen Fanta Fest, gün boyunca etkinlik alanında gerçekleşen DJ performansları, festivale özel saç ve makyaj uygulamaları, düzenlenen oyunlar ve yarışmalarla Adana’da tam bir festival havasında geçti. Megastar Tarkan ve Türkiye'nin rap müziğine yön veren efsanevi sanatçısı Ceza’nın performanslarıyla taçlanan Fanta Fest, müzik severler için kaçırılmayacak bir deneyime dönüştü.

Tarkan Adana Seyircisiyle Buluştu

7 yıl aradan sonra kaydettiği yeni albümü “Kuantum 51”i geçtiğimiz günlerde sevenleriyle buluşturan Tarkan; Fanta Fest’in Adana konserlerinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser açılışını albümde yer alan ve söz-müziği kendisine ait olan “YO” parçasıyla yapan, ‘’Darmaduman’ ve ‘’Müteşekkir’ gibi çok beğenilen yeni şarkılarını da seslendiren Tarkan’a alanı dolduran on binler tek bir ağızdan eşlik etti. ‘’Dudu, Gül Döktüm Yollarına, Kuzu Kuzu’’ gibi unutulmaz şarkılarının yanı sıra; sahnedeki görsel şovu, özlenen dansları ve bitmeyen enerjisi ile sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı. Sahneye ‘’Sevgili Adana, merhabalar! Nasılsınız, canlarım iyi misiniz? Havanız gibi sizler de çok sıcak kanlı karşıladınız bizi, çok teşekkürler. İyi miyiz bu aksam? Çok daha iyi olacağız.” diyerek çıkan Tarkan’a sahnede Can Şengün (Elektro Gitar), Alp Ersönmez (Bass Gitar), Volkan Öktem (Davul), Serhat Ersöz & Matthew Erdem (Klavye), Ayhan Günyıl, Ateş Berker Öngören (Akustik Gitar), Faruk Emre Kürklüoğlu, Ozan Öztürk (vokal) gibi birbirinden değerli müzisyenlerden oluşan orkestrası eşlik etti. 

Hayranlarının yoğun isteği sonucu ikinci kez sahneye çıkan Tarkan “Sevgili Adana, arada sırada dertleri bırakmak lazım arada bir bırakalım suyun akışına olur mu? Şahaneydiniz bu gece gerçekten. Hele şu arkamdaki şahane müzisyen arkadaşlarım var ya her gün harikalar yaratıyorsunuz. Bütün ekip arkadaşlarıma ve konserde emeği geçen sahne arkasındaki herkese çok teşekkürler.” dedi.

Türk Rap Müziğin Efsanevi İsmi Ceza, Adana’da 

Fanta Fest’te dördüncü kez müzikseverlerle buluşan ve Fanta Fest’in açılışını yapan Ceza, Adana’daki kalabalığa “Çok güzelsiniz Adana, sizlerle beraber olmak harika. Neredeyse otuz yıldır size bir şarkı ile bile dokunabildiysek ne mutlu bize. Sizleri çok seviyorum, tekrardan görüşmek üzere.” diyen Ceza; en sevilen parçaları arasında yer alan ‘’Sus Pus’’ ve ‘’ Yerli Plaka ‘’nın yanı sıra; heyecanla beklenen ve çıkışının ilk haftasında 1 milyon dinlenmeyi geride bırakan “Yatay Zeka” adlı yeni albümünden ‘’Maytap’’ ve ‘’Sonu Yok’’ adlı şarkılarını da seslendirdi. 


Anahtar Kelimeler: TARKAN ADANA’ BÜYÜLEDİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.5° / 23.5°