Taşköprü’den “Her şey Çocuklar İçin”

13.10.2014 00:52:37

Taşköprü’den “Her şey Çocuklar İçin”

taskopru_lionslar (1)Adana Taşköprü Lions Kulübü  “çocuklar üşümesin” kampanyası kapsamında bu kez 'Özel Eğitim Sınıfı” için sabah kahvaltısı düzenledi.

Kaktüs Park’ta  80 büyük ve 15 minik misafirlerini sabah kahvaltısında ağırlayan Taşköprü Lions Külübü Dönem Başkanı Nazife Şengün çekilişlerin de yapıldığı kahvaltıya Ankara'dan 118-U yönetim çevresi üyeleri ve çok sayıda Lionun katılmasından mutluluk duyduklarını söyledi..Nazife Şengün, şöyle dedi:taskopru_lionslar (3)

“Biz Taşköprü Lions Kulübü olarak son 4 yıldır Özel Eğitim sınıflarının donanımını yapıyoruz. Bu yılda sizler sayesinde Yüreğir İlçesinde 5.Özel Eğitim Sınıfının donanımını gerçekleştireceğiz.Yıllardır sağlık,yaşlılar,çocuklar,eğitim,erozyonla mücadele ve engelliler için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ne mutlu ki,bizi hiç yalnız bırakmıyorsunuz. Sonuçta biz küçük birer damlayız,biliyoruz ki bu damlalar bir gün kocaman bir deniz olacak.”

Şengün, Kasım ayında çocuklar üşümesin proje kapsamında Aladağ İlçesinin bir köyündeki 50 öğrenciye yemek vereceklerini, ayrıca çorap,bere,atkı hediye edeceklerini sözlerine ekledi.taskopru_lionslar (2)

 



1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!