TEKİN, SOKAK SOKAK GEZİP EKSİKLİKLERİ DENETLİYOR
25.08.2024 01:24:00 0

TEKİN, SOKAK SOKAK GEZİP EKSİKLİKLERİ DENETLİYOR

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Küçükdikili, Mekan, Söğütlü, Koza ve Kavaklı mahallelerini gezerek başta temizlik olmak üzere asfalt, çevre düzenlemesi, çocuk ve dinlenme parklarındaki eksikler konusunda çalışmaları yerinde inc

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Küçükdikili, Mekan, Söğütlü, Koza ve Kavaklı mahallelerini gezerek başta temizlik olmak üzere asfalt, çevre düzenlemesi, çocuk ve dinlenme parklarındaki eksikler konusunda çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşların sorunlarını dinledi.

İlçe sakinlerinden özellikle temizlik konusunda gelen şikayetler üzerine çalışmaların hızlandırıldığını, çevre düzenlemesi, asfalt, çocuk ve dinlenme parkı tadilat çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, sabahın erken saatlerinde önce işçilerle görüştü, eksiklerin giderilmesi için bölgedeki personelden bilgi aldı. Ardından sokakları gezip mahalle sakinleri ile sohbet etti.

SEYHAN’I TEMİZLEMEYE KARARLIYIZ

Temiz bir Seyhan için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Oya Tekin, “Söğütlü, Kavaklı, Mekan, Koza ve Küçükdikili mahallelerini gezerek güne başladık. Biz Seyhan’ı temizlemeye çalışıyoruz. Bu konuda da oldukça kararlıyız. Ama bunu hep birlikte yapmamız gerekiyor. Temizlik işçilerimizin çalışmalarını bizzat sahada görmek istedim. Onlar ellerinden geleni yapmaya devam edecek. Seyhan’ı sağlıklı, temiz ve modern bir hale getirmek elbette öncelikle bizim görevimiz ve sorumluluğumuz. Ancak personelimizin, bizim de Seyhanlılardan bir isteği var.  Seyhan’ın sakinleri de bize yardımcı olsunlar, Seyhan’ı temiz tutmak, korumak hepimizin sorumluluğu. Seyhan hepimizin. Herkes kapısının önünü temiz tutsa tertemiz bir Seyhan’a kavuşmamız, bizim işimiz kolaylaşacak” dedi.

Beş mahallenin muhtarlarını ziyaret eden Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin Mekan Mahallesi’nde bir çocuk parkını gezerken burada bir kız çocuğunun kendisine ‘Başkanım salıncağımız kırık. Yaptırılmasını istiyoruz’ demesi üzerine ekiplere talimat verdi. Kısa sürede salıncağın tamir edilmesi sağlandı.

Tekin, bizzat çalışmaları yerinde incelemeye ve halkın taleplerini dinlemeye, mahalleliler ile buluşmaya devam edeceğini söyledi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.5° / 23.5°