TEKSTİL FABRİKALARINA ZİYARET
Manşet Haber 29.01.2017 17:28:52 0

TEKSTİL FABRİKALARINA ZİYARET

TEKSTİL FABRİKALARINA ZİYARET

Vali Mahmut Demirtaş, hafta sonu da kentin değişik semtleri ve kuruluşlarını ziyaret ediyor. Vali Demirtaş Adana'nın önemli ve köklü tekstil kuruluşlarından olan SASA Polyester Sanayi Anonim Şirketi ile Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç’a ait Kıvanç Tekstil fabrikası ile nöbet tutan polis kontrol merkezini ziyaret etti.
Vali Demirtaş, ziyarette işletme sahibi Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ile bir süre görüşerek, sohbet etti.Daha sonra SASA’nın geniş bir yelpazedeki ürünleri inceleyen Vali Demirtaş, fabrika yöneticilerinden bilgiler aldı.
Vali Demirtaş, Adana, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkılarından dolayı SASA yetkililerine teşekkür ederek, üretime, ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan tüm kişi, kurum ve kuruluşların yanında olduklarını söyledivali_demirtas_sasa
KIVANÇ TEKSTİL’DE İNCELEMEDE
Vali Mahmut Demirtaş, Adana Sanayi Odası Başkanlığı görevini de yürüten Zeki Kıvanç’a ait, Kıvanç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni ziyaret ederek incelemede bulundu.
ADASO Başkanı Zeki Kıvanç ile birlikte işletmeyi gezen Vali Mahmut Demirtaş, yetkililerden bilgi aldı.vali_zeki_kivanc (2)
Vali Demirtaş, ziyaretiyle ilgili açıklamada bulunarak, zaman zaman kent ve ülke ekonomisine katkı koyan firmalara yönelik ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.
Adana ekonomisinin gelişip kalkınması yolunda kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte hareket ettiklerini vurgulayan Vali Demirtaş, “Yatırımcılarımızın daima yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. İlimizin gelişip, kalkınması konusunda üstlendiği görev ve yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı ADASO Başkanı Zeki Kıvanç’a teşekkür ediyor, tüm girişimcilerimizi kentimize yatırım yapmaya davet ediyorum” diye konuştu
ADASO Başkanı Zeki Kıvanç ise, Vali Mahmut Demirtaş’ın Adana’ya geldiği günden itibaren daima desteklerini gördüklerini belirterek, ziyareti dolayısıyla mutlu olduklarını dile getirdi.
POLİS UYGULAMA NOKTASINI DENETLEDİ
Vali Mahmut Demirtaş, Seyhan İlçesi hipodrom kavşağındaki polis uygulama noktasını ziyaret ederek, denetlemede bulundu.
Kentin giriş çıkışlarındaki uygulama noktalarını ziyaret eden Vali Demirtaş, kontrollerde yapılan asayiş ve trafik denetimleri hakkında polislerden bilgi aldı.
Vali Demirtaş, kentin huzur ve güvenliği konusunda hiç durmadan gece gündüz çalıştıklarını vurgulayarak, her türlü olayların önlenmesinde denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini dile getirerek, görev yapan tüm güvenlik güçlerine teşekkür edip, başarılarının devamını diledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 15.9°