Tezcan: Adana CHP’de tasarruf söz konusu değil

16.06.2014 13:21:45

Tezcan: Adana CHP’de tasarruf söz konusu değil

Yerel seçimlerinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi Adana il örgütünde çıkan dedikodulara son noktayı Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan koydu. Tezcan, yapılanların tamamen spekülasyon ve manipülasyondan ibaret olduğunu dile getirerek Adana ile ilgili tasarrufun söz konusu olmadığını belirtti.

Adana hiç konuşulmadı

5 Ocak Gazetesi’nin haberine göre, Osmaniye'de örgüt içi eğitim toplantısına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Bülent Tezcan, daha sonra Adana'ya geldi. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, '' Biliyorsunuz önümüzde önemli bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Adana il örgütü ile ilgili bir tasarrufumuz söz konusu değildir. Bunlar tamamen spekülasyon ve manipülasyondan ibarettir. Ankara'da böyle bir konu ne görüşüldü ne de gündeme geldi. Biz İl Başkanımız Orhan Sümer'in ve arkadaşlarının çalışmalarından çok memnunuz '' diye konuştu.

'' YETKİLİ AĞIZDAN AÇIKLIYORUM''

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, gazetemize yaptığı özel açıklamalarda Adana il örgütü ile çıkan görevden alınma olayının tamamen dedikodudan ibaret olduğunu söyledi. Adana Milletvekili Ali Demirçalı'nın da bulunduğu yemekte konuşan Tezcan, '' Adana il örgütünün görevden alınması gibi bir olay kesinlikle yok bunu artık herkes bilsin. Ben yetkili ağız olarak açıklıyorum ve son noktayı koyuyorum İl Başkanımız Orhan Sümer görevinin başındadır ve kalmaya da devam edecektir. Bu dedikoduları kim çıkarıyorsa yanlış yapıyor, yerel seçimler bitti hata varsa bu hatada hepimizin payı var. Ama genel merkez Orhan Sümer'in çalışmalarından çok memnun, inşallah bu açıklamamla dedikodular son bulur '' dedi.



1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!