TGC ONUR KURULU’NUN YENİ BAŞKANI ADNAN ÖZYALÇINER
MEDYA 9.08.2025 09:49:00 0

TGC ONUR KURULU’NUN YENİ BAŞKANI ADNAN ÖZYALÇINER

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Onur Kurulu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde toplandı. Toplantıda yapılan seçimde Adnan Özyalçıner oy birliği ile Başkanlığa seçildi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Onur Kurulu  Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde toplandı. Toplantıda yapılan seçimde Adnan Özyalçıner oy birliği ile Başkanlığa seçildi.

TGC Onur Kurulu Başkanı Altan Öymen’in ölümünün ardından Tüzüğü göre TGC Onur Kurulu toplantısına en yüksek oya sahip ilk yedek üye Ayşe Özek Karasu davet edildi. TGC Onur Kurulu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde toplandı. Toplantıya Adnan Özyalçıner, Nevin Akkaya, Reha Erus ve Ayşe Özek Karasu katıldı. Rahmi Turan ve Turhan Günay telefonla,  Ahmet Özdemir ise video konferansla toplantıya katıldı. Toplantıda yeni başkan seçimi yapıldı. Adnan Özyalçıner başkanlığa oybirliği ile seçildi.

Daha önce sekreter olarak seçilen Ahmet Özdemir’in görevine devam etmesine oy birliği ile karar verildi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

46.3° / 25°