TGC
Manşet Haber 25.11.2023 16:06:41 0

TGC'YE TOLGA ŞARDAN’DAN ZİYARET

TGC'YE TOLGA ŞARDAN’DAN ZİYARET

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi T24 internet sitesi yazarı Tolga Şardan TGC Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Tolga Şardan’ı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına Başkan Turgay Olcayto ve Genel Sekreter Sibel Güneş ağırladı.

T24 yazarı Tolga Şardan 1 Kasım 2023 Çarşamba günü ‘MİT’in Cumhurbaşkanlığı’na sunduğu yargı raporunda neler var?’ başlıklı haberi sebebiyle Ankara’da tutuklanmış daha sonra İstanbul'a Silivri Cezaevi'ne nakledilmişti. Avukatların yaptığı itirazın ardından adli denetim şartıyla 6 Kasım 2023 Pazartesi günü serbest bırakılmıştı.

Ziyaret sırasında Tolga Şardan 'Meslek örgütüm Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne gazetecilik yaptığım için tutuklandığımda verdiği destek için teşekkür ederim. Ben yine gazetecilik yapmaya devam edeceğim' dedi. TGC Başkanı Turgay Olcayto ise Türkiye'de gazeteciliğin çok güçlü bir damarı olduğuna işaret ederek 'TGC olarak mesleğini evrensel etik değerlerle yapan tüm meslektaşlarımızla dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz. Hep söylediğimiz gibi #Gazetecilik suç değildir' diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°